Yüzüklerin Efendisi dizisi konusu yayında! Yüzüklerin Efendisi dizisi ne zaman ve nerede yayınlanacak?

Efsane film Yüzüklerin Efendisi'nin dizi versiyonu seyirci ile buluşacak. Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi kurgu evreninin tarihi farklı gözden sinemaseverlerin beğenisine sunulacak. Yüzüklerin Efendisi dizisi ne zaman ve nerede yayınlanacak? Yüzüklerin Efendisi dizisi özeti...

Yüzüklerin Efendisi dizi olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. Amazon'un yapımında rol aldığı dizinin özeti de sızdırıldı. J. R. R. Tolkien'in yazdığı epik ve fantastik kitabın filminin ardından dizide ekranlara gelecek. Hobbit evreninde içinde bulunacağı dizi için geri sayım şimdiden başladı. Yüzüklerin Efendisi dizisi ne zaman ve nerede yayınlanacak?  Yüzüklerin Efendisi dizisi özeti! sizlerle...

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yüzüklerin Efendisi dizisi, nispeten bir barış ortamında başlayacak. Ancak dizi ilerledikçe, barıştan eser kalmayacak. Bu süreçte ise Melkor ile Sauron'un ilk yenilgisine kadar olan "İkinci Çağ" anlatılmış olacak.

Çıkış tarihi tam olarak netleşmeyen dizi, çok büyük bir ihtimalle aralık ayında seyirci ile buluşacak ve böylelikle Yüzükler Efendisi dizisinin tüm detayları gün yüzüne çıkmış olacak.

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ DİZİSİ ÖZETİ NEDİR?

TheOneRing tarafından sızdırılan özete göre; Yüzüklerin Efendisi dizisi, aslında Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi evreninden binlerce yıl öncesini anlatıyor. Küçük beyliklerin nasıl krallıklar haline geldiği, devasa krallıklarınsa nasıl yok olmaya yüz tuttuğu, yaşanan olaylar sırasında nasıl beklenmeyen kahramanlık öykülerinin ortaya çıktığı, bu dizide detaylı bir şekilde anlatılacak.

Aynı zamanda J.R.R. Tolkien'in kaleminden çıkan en kötü adamın dünyaya hakim olma isteğinin bu dizide tüm çıplaklığıyla anlatılacağı ifade ediliyor.