Yusuf Güney'den radikal karar! Şarkıcılıktan farklı bir sektöre yöneldi... İstanbul'dan taşınıyor

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, geçtiğimiz gün muhabirler ile sohbet etti. Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Yusuf Güney, İstanbul'dan İzmir'e taşınacağını açıkladı. Ünlü şarkıcı, İzmir'de tarım işiyle uğraşma kararı aldığını sözlerine ekledi.

Şarkıları dillere pelesenk olan, sosyal medya üzerinden yaptığı toplumsal paylaşımlar ile sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı Yusuf Güney, önceki gün Kuruçeşme'deki bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı. Yusuf Güney, gazeteciler ile ayaküstü sohbet etti.

"İZMİR'DE TARIM YAPACAĞIM"

Güney, İstanbul'dan İzmir'e taşınma kararı aldığını açıkladı. Neden İzmir'i seçtiği sorulan Güney, şu yanıtı verdi:

"İzmir'i çok seviyorum. İnsanları olsun, ortamın enerjisi olsun sevdiğim bir yer. İstanbul artık çok zor bir yer oldu. Şansı, imkanı olan İstanbul'dan kırsala şöyle bir gitsin. İzmir'de tarım yapacağım. Kafamda var bazı planlar"

YENİ ŞARKI MÜJDESİ

Yeni şarkısının kısa bir süre içerisinde yayınlanacağını ifade eden Yusuf Güney, "Mesajlar içeren, ülkemizin dertlerini anlatan, sıkıntılarını anlatan güzel, eğlenceli bir şarkı olacak. İnsanların beğeneceğine eminim. Değişik bir klip çekeceğiz. Şarkıdan daha önemli olacak. Anlatımlı olarak, ülkece rahatsız olduğumuz konuları dile getireceğiz" dedi.