Yusuf Engin kimdir, kaç yaşında? Danla Bilic'in yeni sevgilisi Yusuf Engin ne iş yapıyor, aslen nereli?

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic'in Yusuf Engin ile yeni bir aşka yelken açtığı haberlerinin gündeme gelmesinin ardından yeni sevgilisinin kim olduğu araştırılmaya başlandı. Yusuf Engin kimdir, kaç yaşında? Danla Bilic'in yeni sevgilisi Yusuf Engin ne iş yapıyor, aslen nereli? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Yusuf Engin, Engin Grup parfüm şirketinin hissedarlarından biridir. Yusuf Engin, Engin Grup Holding'te Engin Grup şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. İşte hakkında tüm detaylar...

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, yaklaşık bir ay önce sevgilisi Poyraz Teoman ile ilişkisine nokta koymuştu. Eski aşkını çabuk unutan Danla Bilic'in Yusuf Engin ile ilişki yaşadığı iddiaları gündeme geldi. Yusuf Engin kimdir, kaç yaşında? Danla Bilic'in yeni sevgilisi Yusuf Engin ne iş yapıyor, aslen nereli? gibi soruların yanıtları da yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte Yusuf Engin hakkında tüm merak edilenler...

YUSUF ENGİN KİMDİR?

Yusuf Engin, Bahçeşehir Üniversitesi'de gördüğü 4 yıllık Avrupa Birliği İlişkileri eğitimini 2010 yılında tamamlamıştır. 2012 yılında Engin Grup bünyesinde yer alan Engin Satış Destek Hizmetleri bünyesinde Kurul Üyesi olarak görev almaya başlamıştır.

Futurapet isimli firmada hissedar olan Yusuf Engin, holdingin diğer grup şirketlerinde de yönetim kurulu üyesi olarak görev almaktadır.

Engin Grup parfüm şirketinin hissedarlarından biridir. Yusuf Engin, Engin Grup Holding'te Engin Grup şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Yusuf Engin, Rizelidir.