Yusuf Yazıcı'nın biricik sevgilisi Melisa Aslı Pamuk pasaportunu çaldırdı!

Melisa Aslı Pamuk rol aldığı Kadınlara Mahsus filminin galasına katılamadı. Ceyda Düvenci de Melisa Aslı Pamuk'un pasaportunu çaldırdığını söyledi. Yaşanan bu olay sonrası, pasaport çaldırma olayının aslı merak konusu oldu. İşte detaylar!

"Kadınlara Mahsus" filminin galası geçtiğimiz akşam İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirildi. Sekiz kadın başrol bu filmde yer alıyor. Oyuncular sırasıyla; Melisa Aslı Pamuk, Şebnem Sönmez, Başak Parlak, Ceyda Düvenci, Aslı Tandoğan, Elifcan Ongurlar, Müjde Uzman ve Merve Çağıran. Kadınlara Mahsus filminde; kişisel dönüşüm kampında bir araya gelen bir grup kadının öyküsü beyazperdeye taşınıyor.

MELİSA ASLI PAMUK GALAYA GELMEDİ

Türkiye'nin eski tescilli güzellerinden Melisa Aslı Pamuk, Milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile aşk yaşıyor. Öyle ki çiftin evlenecekleri dahi konuşuluyor. Snob Magazin'in haberine göre; Melisa Aslı Pamuk başrolünde yer aldığı 'Kadınlara Mahsus' filminin galasına katılmadı. Bu durum merak konusu oldu. Ceyda Düvenci, "Melisa'nın pasaportu çalındığı için galaya gelemedi" dedi.

OLAYIN ASLI

Beş önce gün Yusuf Yazıcı'nın formasını giydiği Fransız ekibi Lille, Faroe Adaları ekibi Klaksvik'i konuk etmişti ve bu sırada, milli oyuncunun evine hırsızlar girmişti. Yusuf Yazıcı'nın bu olayda birçok eşyası ve değerli aksesuarları çalınmıştı. Bu olay esnasında Pamuk'un pasaportunun da çalındığı ortaya çıktı.