Yürek Çıkmazı'nın yapımcısından Ayça Ayşin Turan açıklaması! Alp Navruz ile ayrılığına sebep gösterilmişti!

Yürek Çıkmazı dizisi hakkında ilk olarak Ayça Ayşin Turan'a teklif gittiği, senaryoyu beğenen Alp Navruz'un yapımcı ile iletişime geçip rol istediği ve bunun üzerine Ayça Ayşin Turan'ın sevgilisi Alp Navruz'dan ayrıldığı öne sürülmüştü. Yürek Çıkmazı'nın yapımcısından konu hakkında açıklama geldi.

Yürek Çıkmazı dizisinde başrol oynayan Alp Navruz ile eski sevgilisi Ayça Ayşin Turan hakkında bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre; Alp Navruz sevgilisi Ayça Ayşin Turan'a teklif gelen Yürek Çıkmazı dizisinin senaryosunu çok beğendi ve ona söylemeden, yapım şirketine menajeri ile gidip dizide rol almak istediğini söyledi. Bunu öğrenen Ayça Ayşin Turan da sevgilisinden ayrılık kararı aldı.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Gold Film'in sahibi yapımcı Faruk Turgut konu hakkında yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün çıkan haber tamamen asılsızdır. Yürek Çıkmazı dizisinin Avukat Zeynep karakteri için görüştüğümüz oyuncular arasında Ayça Ayşin Turan da vardı ancak kendisiyle bütçesel konuda anlaşamadık."

"Başından beri Alp Navruz'a göre partner seçimi yaptık ve İrem Helvacıoğlu'yla anlaştık. Alp Navruz'un da partner seçimiyle ilgili herhangi bir talebi olmadı."

"Ayrıca iki sevgiliyle birlikte çalışmanın dizinin ilerleyen bölümleri için risk teşkil etme ihtimalini de göz önüne alarak İrem Helvacıoğlu'yla çalışmayı daha uygun gördük."