Yurdal Sert'ten nafakada yüzde 300 zam talebinde bulunmuştu... Ivana Sert nedenini anlattı

2013 yılında iş insanı Yurdal Sert ile olan evliliğini noktalayan ünlü modacı Ivana Sert, aylık 5 bin TL nafaka alıyordu ancak oğlunun eğitim masrafına yetmediği gerekçesiyle yüzde 300 zam yapılmasını isteyerek dava açmıştı. Ivana Sert konuya ilişkin ilk kez konuştu.

Doya Doya Moda programına transfer olarak ekran macerasına kaldığı yerden devam eden Ivana Sert ve sevgilisi Sezer Dermenci, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı.

'NAFAKA ÖDEMEYECEKSENİZ NEDEN ÇOCUK YAPIYORSUNUZ?'

İş insanı Yurdal Sert'in işlerinin bozulmasının ardından nafaka ödeyemediği hakkında konuşan Sert, 'Ne diyeyim, nafaka ödeyemeyecekseniz neden çocuk yapıyorsunuz, baba olmayın mı diyeyim? Ben nafakayı az bulmuyorum ama çocuğun okul masraflarını karşılamadığı için yapacak bir şey yok. Bu konu hakkında çok fazla konuşmak istemiyorum. Sonuçta bu senin evladın, çocuk senin!' dedi.

'ÇOCUĞUMUZ VAR BAKMAK ZORUNDAYIZ'

'İşlerim yolunda gitmiyor' diyen eski eşi Yurdal Sert'in kendisini savunması hakkında da açıklamalarda bulunan Sert, şu ifadeleri kullandı: 'Hepimizin işleri kötü gidiyor ama çocuğumuz var ve ona bakmak zorundayız, bu kadar yani. Ben çocuğum için çalışıyorum. Ömrümü veriyorum ve herkes de böyle yapmalı bence. Baba olarak değerlendirsinler bu konuyu. Eşine vermiyorsun zaten nafakayı, çocuk için veriyorsun'