Yüksek Sadakat'in davulcusu Alpay Şalt yaptığı yorumla hayvanseverlerin tepkisini topladı

Yüksek Sadakat adlı müzik grubunun ünlü davulcusu Alpay Şalt, köpekler ile ilgili yaptığı yorumla hayvanseverlerin tepkisini topladı. Alpay Şalt, kendisine hakaret eden bir yorumcu hakkında şikayetçi oldu.

Türkiye'yi Eurovision Şarkı Yarışması'nda da temsil eden ünlü rock müzik grubu Yüksek Sadakat'in davulcusu 55 yaşındaki Alpay Şalt, yapmış olduğu bir yorum ile tepkilerin hedefi oldu. Sabah'ta yer alan habere göre; Alpay Şalt, sosyal medyada bir kullanıcının, zincir markette bulunan manav reyonunda köpek görmesi ve bunu bildirdikten sonra güvenlikler tarafından çıkarıldığını ifade ettiği paylaşımına bir yorumda bulundu.

Şalt yorumunda, "Mağaza müdürleri ve çalışanları zorunlu hijyen eğitimi almalıdır. Köpeği çıkarmak yetmez derhal o bölgeler silinmelidir" ifadesini kullandı daha sonra da mağaza önlerinde bulunan mama, su kapları ve kulübelerin kaldırılması gerektiğini söyledi.

Bu paylaşım üzerine tepki toplayan Şalt'a Bedri C. isimli bir sosyal medya kullanıcısı da küfürlü bir yorumda bulundu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran Alpay Şalt dilekçesinde; şahsi görüşlerini bildirdiğini, insanların genel kullanım alanları olan marketlerde hijyen ve temizliğe yönelik tavsiyeler verdiğini ifade etti ve Bedri C.'den şikayetçi oldu.