Yonca Evcimik, İrem Derici ve Atakan Işıktutan depremzede çocuklar ile resim yaptı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremin ardından 10 ilimizde yaşanan yıkımın yaraları sarılmaya devam ediyor. Ünlü isimler afet bölgelerine gerçekleştirdiği ziyaretler ile depremzedelere moral oluyor. Yonca Evcimik, İrem Derici, Atakan Işıktutan ve Özgür Aras Hatay'da çocuklar ile bir araya geldi. Ünlü isimler çocuklarla birlikte resim yaptı.

Ünlü isimler, tüm Türkiye'yi sarsan deprem felaketinin ardından yaraları sarmak için ellerinden geleni yapmaya devam ediyor. Yonca Evcimik, İrem Derici, Atakan Işıktutan ve Özgür Aras Maraş merkezli depremlerden kurtulan çocukları ÇOHAV (Çocuk Hastalıkları Araştırma, Önleme ve Tedavi Vakfı) nın organizasyonu ile Hatay'da 11 ilde açılan ilk Defne Orhanlı Çadır Kent Okulu'nu ziyaret ettiler.

YONCA EVCİMİK, İREM DERİCİ, ATAKAN IŞIKTUTAN VE ÖZGÜR ARAS HATAY'DA 400 ÇOCUKLA RESİM YAPTI

Yonca Evcimik, İrem Derici, Atakan Işıktutan ve Özgür Aras Hatay'da Çadır Kentte yaşayan 400 çocukla gün boyu resim yapıp, oyunlar oynadı. Çadır Kentte çocukların yaptıkları tüm resimlerin İstanbul'da önümüzdeki ay büyük bir organizasyonla sergi olarak sergileneceği açıklandı.