Yonca Evcimik adeta eridi, iğne ipliğe döndü... Bakın nasıl zayıflamış

Ünlü oyuncu Yonca Evcimik, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda bir erkek arkadaşı ile yemek yerken objektiflere yansıdı. Basın mensupları ile sohbet eden Yonca Evcimik, ''8 kilo verdim. Bodrum'da, kapımın önünde bir yer açıldı. Onlarla çalışmaya başladım. Eve Yemek gönderiyorlar. Bir yandan da spor yaptığım için ideal kilomdayım'' dedi.

Bir dönemin en popüler isimlerinden Yonca Evcimik, arkadaşı ile Nişantaşı'nda yemek yerken görüntülendi. Keyifli halleri dikkatlerden kaçmayan Evcimik, mekan çıkışı muhabirler ile sohbet etti.

Yanındaki kişi hakkında konuşan Evcimik, "Beyefendi Ulvi Bey. Daha önce birçok kanalın reklam bölümünün başında çalışan çok eski arkadaşım. Sevgilim değil, ondan bu kadar rahatım zaten. Yoksa kaçacak delik arardım" dedi.

"BİR EVLİLİK ATLATTIM, COVİD ATLATMIŞ GİBİ OLDUM"

"Evlilik hakkındaki düşünceniz nedir?" sorusu yöneltilen Evcimik, şu yanıtı verdi: "Bir evlilik atlattım. Covid atlatmış gibi oldum. Evlenmeyi düşünmüyorum desem büyük konuşmuş olurum. Böyle de konuşmak istemiyorum ama planlarım arasında evlilik yok. Âşık olursam evlenirim. Duygularıyla hareket eden biriyim."

8 KİLO VERDİĞİNİ AÇIKLADI

8 kilo verdiğini söyleyen Evcimik, "Bodrum'da, kapımın önünde bir yer açıldı. Onlarla çalışmaya başladım. Eve Yemek gönderiyorlar. Bir yandan da spor yaptığım için ideal kilomdayım." şeklinde konuştu.