Yolun sonuna geldiler! Kanye West, Kim'i kaybedeceği için çok üzgün

Ünlü reality show yıldızı Kim Kardashian ve rapçi Kanye West'in 6 yıllık evliliği bitmek üzere. Çifte yakın kaynakların verdiği bilgiye göre, West basında yer alan boşanma haberleri yüzünden zor günler geçiriyor.

Aksam.com.tr

Ünlü rapçi Kanye West, 6 yıllık eşi Kim Kardashian ile ilgili çıkan boşanma haberleri yüzünden zor zamanlar yaşıyor. Kanye West'e yakın bir kaynağın açıkladığı bilgiye göre West, evliliğinin sona gelmesi üzerine kendisini, "endişeli ve çok üzgün" hissettiği açıklandı.

6 yıllık evliliklerinden dört çocukları bulunan ünlü çift geçtiğimiz aylarda evlerini ayırmıştı. Kanye West Batı Wyoming'de bulunun çiftliğine taşınarak, Kardashian ise dört çocuklarıyla birlikte Los Angeles'ta ki evlerinde yaşamaya devam ediyor.

Herşeyin bittiğini biliyor

Aksam.com.tr'nin ABD basınından People ve Hollywood Life internet sitelerinin aktardığı habere göre, çifte yakın kaynaklar, "Kanye evliliklerinin bittiğini biliyor, yapılacak bir şey kalmadı. Kim'i kaybettiğini de biliyor." açıklamasında bulundu. Kim Kardashian hakkında ise kaynak, "Kim, Kanye'yi incitmek istemiyor, artık onunla evli kalamayacağını biliyor." ifadelerini kullanıldı.

Ünlü reality show yıldızı Kim Kardashian ve rapçi Kanye West'in uzun zamandır evliliklerinde sorunlar yaşadığı konuşuluyordu. West'in ABD başkanlık seçimlerinde adaylığını duyurduğunda ilişkilerinin tamamen çıkmaza sürüklendiği söylenmişti.