Yoksul filminin Leyla'sı Şehnaz Dilan yıllar sonra ortaya çıktı! Meğer torunu...

Yoksul filminin Leyla'sı olarak akıllara kazınan Şehnaz Dilan, yıllar sonra görüntülendi. Halen daha oyunculuk yaptığını belirten Şehnaz Dilan, torununu da gösterdi. Ünlü isim, sanat dünyasındaki vefasızlığa da ayrıca dikkat çekti.

Yeşilçam'da pek çok filmde rol alan, özellikle 1980'li yıllarda oynadığı projelerle akıllarda kalan oyuncu Şehnaz Dilan, yıllar sonra ortaya çıktı. Yanında torunu da bulunan Şehnaz Dilan, sorulara cevap verdi. Dilan'ın kızının eşinin bir Koreli olduğu ve torununun da Türkçe, Korece ve İngilizce bulduğu ortaya çıktı.

İşte Şehnaz Dilan ve sanatçının torunu!

"SİNEMADA DOSTLUK YOK"

Snob Magazin'de yer alan habere göre; sanat dünyasındaki vefasızlığa dikkati çeken Dilan, "Rahmetli Tarık Akan ve Oya Aydoğan ile görüşürdük. Emrah iyi arkadaşımdı. Şener Şen ile görüşmüyoruz. Sinemada dostluk yok. Sahne sanatçılarında dostluk yok. Zaten sinemacı kalmadı. Dizi oyuncuları ise birbirine benziyor. Hepsi aynı makyaj. Eski Türk filmleriyle dalga geçiyorlardı ama şimdikiler aynı. Maddi anlamda şanslılar. Biz şimdiki döneme göre para kazanmadık. Namuslu çalışanların hiçbirimiz kazanamadık. Şarkıcılar için bir şey demiyorum kolay para kazanılıyor. Bütçeler de iyiydi ama bize vermiyorlardı." dedi.