Yoğun tempoda yorgun düştü… Kim Kardashian kuaför koltuğunda uyuyakaldı!

Attığı her adımı olay olan ünlü reality Show yıldızı Kim Kardashian, kuaförünün Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf yüzünden sosyal medya da çok konuşuldu. Kendi markası ve 4 çocuğuyla ilgilendiği için yorgun düşen 40 yaşındaki ünlü yıldız, kuaför koltuğunda uyuyakaldı. Bu anı Instagram hesabından paylaşan kuaförü ise altına “Seni seviyorum Kim” notunu düştü.

Bu günlerde rapçi eşi Kanye West'e açtığı boşanma davasıyla gündeme gelen dünyaca ünlü reality Show yıldızı Kim Kardashian, oldukça yorucu günler geçiriyor. 4 çocuğu ve markası ile ilgilenen Kardashian, kuaför koltuğunda uyuyakaldı. Kardashian'ın uyuyakaldığı anı kuaförü Chris Appleton Instagram hesabından paylaştı. Appleton'ın bu paylaşımı ile Kim Kardashian sosyal medyanın gündemine oturdu.

40 yaşındaki Amerikalı reality Show yıldızı Kardashian, kuaförünün paylaştığı bu fotoğrafının altına "Senden nefret ediyorum. Bitirdin beni." şeklinde esprili bir yorumda bulundu. Kardashian'ın kuaför koltuğunda uyuyakaldığı fotoğrafın altına Kim Kardashian'ın yakın arkadaşı Paris Hilton ise "Uyuyan güzel" sözleriyle ünlü yıldıza iltifatta bulundu.