Yılmaz Morgül açtı ağzını yumdu gözünü! Hem Tarkan'ı hem Cem Yılmaz'ı eleştirdi

Ünlü sanatçı Yılmaz Morgül dün Nişantaşı'nda görüntülendi. Arkadaşı Pelin Suade ile birlikte alışveriş yapan Morgül, TikTok platformunda açtığı canlı yayınlara ünlü isimlerin de katıldığını söyledi. Tarkan ve Cem Yılmaz'ın ismini veren ünlü sanatçı, “Bana hayranlar” dedi. Sanatçı ayrıca Tarkan ve Cem Yılmaz'ı hedef alana bazı açıklamalar yaptı.

Uzun süredir ekranlarda görmediğimiz Yılmaz Morgül, geçtiğimiz haftalarda sokakta yaptığı kick boks ile gündeme gelmişti. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü sanatçı şimdi de yaptığı ilginç açıklamalarla gündemde. Snop Magazin'de yer alan habere göre Nişantaşı'nda görüntülenen Morgül, magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı.

Yılmaz Morgül, "Tarkan iki kez üst üste gizlice yayınıma girdi. Bende ona "Unutmamalı" şarkısını armağan ettim. Tarkan'ın yüzüne, "Doğal olalım. Saf halimizle insanların karşısına çıkalım. Egolarımızı ve komplekslerinizi bir kenara bırakalım dedim" sözleriyle şaşırttı.

Ünlü sanatçı, "Cem Yılmaz'ın şarkıcılıkla ilgili çalışmalarını şaşkınlıkla izliyorum. Geçen dönemde bir şarkıyı katletmişti. Benden gördükten sonra pandemi dönemi gazinosu diye bir programına başlamış. Almış eline mikrofonu şarkıcılık rolleri yapıyor. Baktı ki "Oyunculuk ve stand-up yapamıyoruz evi pandemi gazinosuna çevirelim" demiş herhalde. Pardon da pandemi gazinosuna kim yapıyor. Tabi ki ben yapıyorum. Şarkıcılık sınavını geçemedin Cem Yılmaz. Telefonun başında da yıllarca beklesen de şarkıcılık başarın söz konusu olmaz. Cem Yılmaz şarkı okumasın. Tüm şarkıları katlediyor" diyerek polemik oluşturdu.