Yılmaz Kunt hızlı çıktı, Sevda Erginci'yi çabuk unuttu! İşte yeni sevgilisi

Yılmaz Kunt, meslektaşı Sevda Erginci ile ayrılmasından bir hafta sonra manken Pınar Tartan'la görüntülendi. Sevda Erginci'yi çabuk unutan Yılmaz Kunt ile Pınar Tartan'ın birbirlerini tanıma aşamasında oldukları iddia edildi.

Yılmaz Kunt, evlilik hazırlığı yaptığı kendisi gibi oyuncu olan Sevda Erginci ile avukat Seray Öztürk'e attığı mesajların ifşa olmasının ardından ayrıldı. Sevda Erginci, Yılmaz Kunt'u affetmedi ve ilişkiyi bitirdi.

Daha sonra Kunt'a ikinci bir şans veren Sevda Erginci'nin mutluluğu kısa sürdü. Ünlü çift, birbirlerini sosyal medyadan takip etmeyi bırakması ile sessiz sedasız ayrıldı.

Yılmaz Kunt, Sevda Erginci'yi çabuk unuttu. Kunt, manken Pınar Tartan ile Nişantaşı'nda objektiflere yakalandı. HaberTürk'ün haberine göre; Önceki gün Tartan ile vakit geçiren Kunt, 3 mekan değiştirdi. Son gittikleri restoranda gözlerden uzak bir yere oturmayı tercih eden ikilinin samimi halleri dikkatlerden kaçmadı. Yakın çevrelerine, "Her şey yolunda." diyen çiftin birbirini tanıma aşamasında olduğu konuşuluyor.