Yılmaz Erdoğan'ın İnci Taneleri dizisinden fragman geldi

Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolü olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlandığı İnci Taneleri dizisinden ilk fragman geldi. Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan İnci Taneleri fragmanı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Kanal D'de ekrana getirilecek olan Yılmaz Erdoğan'ın yazıp başrolünü oynadığı merakla beklenen İnci Taneleri dizisinin fragmanı yayınlandı. Karısını öldürmekle suçlanan öğretmen Azem'in hikayesini anlatıldığı İnci Taneleri dizisinin fragmanı sosyal medyada ilgi gördü.

İNCİ TANELERİ OYUNCU KADROSU

İnci Taneleri dizisinin oyuncu kadrosunda; Yılmaz Erdoğan, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi güçlü isimler yer alıyor. İnci Taneleri dizisinin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor. İnci Taneleri dizisinin konusu merak edilen detaylar arasında ilk sıralarda yer alıyor.

İNCİ TANELERİ KONUSU

İnci Taneleri dizisinin konusu ise; Yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ'ın, kaybettiklerini bulabilme mücadelesini ekrana getirecek. Acılarla dolu geçmişi, taşıdığı büyük bir sır ve sırtında hayatın yüküyle umudun peşinden koşan Azem, kolyesinden kopmuş, dağılmış inci tanelerini tekrar toplayabilecek mi? İnci Taneleri çok yakında Kanal D'de başlıyor!