Yılmaz Erdoğan'ın gizemli aşkının kim olduğu ortaya çıktı

Netflix'te film çekimleri için Çok Güzel Hareketler 2 programına ara veren ve koltuğunu Eser Yenenler'e devreden Yılmaz Erdoğan geçtiğimiz gün Bebek'te gizemli bir kadınla görüntülenmişti. Yılmaz Erdoğan'ın yanındaki gizemli kadının spor spikeri Damla Uğurtürk olduğu ortaya çıktı. İkili 5 ay önce aşk yaşamaya başladı.

Ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan, geçtiğimiz gün Bebek'te gizemli bir kadınla yürürken objektiflere takıldı. Basın mensuplarını bir anda karşılarında gören ikili hemen uzaklaşmıştı. Muhabirin soru sormasına öfkelenen Yılmaz Erdoğan, 'Tamam kaybol' diyerek sert çıkmıştı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; ünlü oyuncunun yanındaki maskeli genç kadının spor spikeri Damla Uğurtürk olduğu ve ikilinin bir süredir ilişki yaşadığı ortaya çıktı. Yılmaz Erdoğan ile Damla Uğurtürk arasında 19 yaş fark var.

YILMAZ ERDOĞAN'IN SEVGİLİSİ DAMLA UĞURTÜRK KİMDİR?

1986, Ankara doğumlu Uğurtürk, Çankaya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu. NTV, TGRT, Kanal B ve TRT'de muhabir ve spiker görevlerinde çalışan Uğurtürk, aynı zamanda LÖSEV gönüllüsü.