Yılmaz Erdoğan'a ödül: Ölene kadar saklayacağım

Ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği ile İstanbul Sinema Geliştirme ve Tanıtma Derneği (SİNEGED) tarafından Türk sinemasının 108. yılı onuruna düzenlenen törende ödül aldı. Ödülünü usta oyuncu Zihni Gökay'dan alan Yılmaz Erdoğan, duygularını dile getirdi.

AA

Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği ile İstanbul Sinema Geliştirme ve Tanıtma Derneği (SİNEGED) tarafından Türk sinemasının 108. yılı onuruna ödül töreni düzenlendi.

Bu yıl beşincisi yapılan "Türk Sinemasını Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar" başlıklı ödül töreni, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirildi.

"BU ÖDÜLÜ ÖLENE KADAR SAKLAYACAĞIM"

Törende ödülünü usta oyuncu Zihni Göktay'ın elinden alan Yılmaz Erdoğan, sinemanın uzun ve zor bir yolculuk olduğunu belirterek, duygularını "Bu usta isimlerin arasında benim adımın da olması benim için çok değerli ve gurur verici. Bu ödülü ölene kadar saklayacağım." sözleriyle dile getirdi.

"Türk Sinemasını Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar" ödüllerine bu yıl Filiz Akın, Emel Sayın, Hülya Koçyiğit, Tamer Levent, Yılmaz Erdoğan, Hülya Avşar, Gülden Karaböcek, Rahim Gülcüoğlu, Zihni Göktay, Murat Yıldırım, Wilma Elles, Çetin Altay, Mustafa Uslu, Barış Kılıç, Esin Yağmurdereli, Berat Efe Parlar ve Faruk Aksoy layık görüldü.