Yılmaz Erdoğan'a Cansu Taşkın'la Elif Vurgun'dan akılalmaz oyun!

Yılmaz Erdoğan fenomen Cansu Taşkın'ın ortaya attığı iddialar sonrası harekete geçti. Avukatlarına talimat veren Yılmaz Erdoğan'ın, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun tarafından akılalmaz bir olayın içerisine düşürüldüğü ortaya çıktı.

Yılmaz Erdoğan'ın 31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın ile aşk yaşadığına dair iddialar ortaya atılmış, Cansu Taşkın ve kardeşi Elif Vurgun'un geçtiğimiz haftalarda Yılmaz Erdoğan'ın da yer aldığı görüntüleri yayımlamaları gündemde ses getirmişti.

YILMAZ ERDOĞAN'A CANSU TAŞKIN'LA ELİF VURGUN'DAN KUMPAS GİBİ OLAY

tv100'de yer alan habere göre; görüntülerin kendisinden habersiz çekildiğini belirten Yılmaz Erdoğan, avukatlarına Cansu Taşkın ve Elif Vurgun hakkında suç duyurusunda bulunmaları talimatı verdi.

İki kız kardeş misafir sıfatıyla Yılmaz Erdoğan'a ait çiftlik evine gitti. Bu çiftlik evinde 'anı olması' amacıyla Yılmaz Erdoğan ile bazı fotoğraflar çektiren iki isim, sosyal medyaya servis edilen görüntüleri de, Erdoğan'dan habersiz şekilde kaydetti.

Aynı anneden farklı babalardan dünyaya gelen iki kardeş, kendi aralarında anlaşmaya vardılar. Vurgun telefonla konuşuyormuş süsü verdiği esnada, cep telefonu kamerası ile ortamı kaydetmeye başladı ve bu şekilde iki isme ait görüntüler kaydedildi.

Taşkın ve Erdoğan arasında birkaç gün süren yakınlaşma, herhangi bir ilişkiye dönüşmedi. İlerleyen dönemde ise Erdoğan, Taşkın'ın ısrarlı aramalarına cevap vermedi ve mesajlarına dönüş yapmadı.

Yaşadığı bu olay üzerine Cansu Taşkın, Şubat ayında Yılmaz Erdoğan ile aralarında ilişki olduğuna dair iddiaları ortaya atıp basına servis ettirdi. Çıkan haberlere rağmen Erdoğan cephesinden bir açıklama gelmemesi üzerine ise, Erdoğan ile birlikte çekilmiş fotoğraf ve videoları sosyal medya hesaplarından paylaşıldı ve aşk iddialarını doğrular nitelikte açıklamalar geldi.

TCK'NIN 134. MADDESİNDEN DAVA AÇILMASI İÇİN TALİMAT VERDİ

Olay sonrası öfkelendiği öğrenilen Erdoğan, avukatlarına iki isim hakkında TCK'nın 134. maddesinden dava açılması için talimat verdi.

TCK 134. Madde'de: "Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlal edilmesi halinde, verilecek ceza bir kat artırılır." ibareleri yer alıyor.