Yıllar sonra sosyal medyada gündem oldu! Güldür Güldür'deki minik herkesi duygulandırdı

Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show'da 2018 yılında yaşanan bir olay yeniden gündem oldu. Seyirci arasında olan minik bir çocuğun kendisiyle ilgili anlattıkları önce güldürürken sonrasında söylediği 'Çok üzüldüm ama inşallah seneye başka şeyleri olmasını bekliyorum' sözler ise herkesi duygulandırırken Twitter'da çok konuşuldu.

Uzun yıllardır ekranlarda yerini alan Güldür Güldür Show'un 2018 yayınlanan 34. bölümünde programa seyirci olarak gelen mink çocuğun Ali Sunal'la arasında geçen diyalog sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Babaannesi ile kardeşine selam söyleyen çocuk, daha sonra anlattıkları ile herkesi duygulandırdı. Annesi ve babasının ayrıldığını söyleyen minik çocuk 'Buradan babaanneme ve kardeşime birazcık selam göndermek istiyorum. Yani söylemek istediğim şeyler önemli ki duygulanıyorum. Ayrıca bir itirafta da bulunmak istiyorum. Babam ile annem boşandıktan sonra çok farklı şeyler yaşadık. Çok üzüldüm ama inşallah seneye başka şeylerin olmasını bekliyorum. Umarım bunlar olur, teşekkürler.' dedi.

Minik çocuk sözlerinin ardından ağlayarak salondan çıkan çocuğun o anları sosyal medyada gündem oldu.