Sevgilisinin o sözünden sonra Kylie Jenner'ın hayatı değişti!

Dünyanın en ünlü ailesinin üyelerinden olan ve en genç milyarder lakaplı Kylie Jenner, ince dudakları yüzünden sık sık alay konusu olduğunu söylerken makyaj merakının o zamanlarda başladığını söyledi. İlk sevgilisinin 'dudakların çok ince' demesinin ardından hayatının değiştiğini söyleyen Jenner, dolgu yaptırdığını itiraf etti.

Kendi adını taşıyan kozmetik firmasını kurmasının ardından dünyanın en genç milyarderi lakabını alan Kylie Jenner, Keeping Up with the Kardashians adlı reality şov kapsamında yayınlanan The Final Curtain'ın birinci bölümünde gençlik yıllarına ait dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Dudaklarıyla ilgili güvensizliği nedeniyle makyaj konusuna yoğunlaştığını ifade eden Kylie Jenner, sevgilisinin "Aman Tanrım! Güzel öpüyorsun ama çok ince dudakların var" dediğini anlattı. Jenner, bu sözler nedeniyle kendisini kimsenin öpmek istemeyeceği biri olarak gördüğünü sözlerine ekledi.

Açıklamalarına devam eden Jenner, 'Kendimi arzulanabilir ya da tatlı hissetmedim. Gerçekten de daha iri dudaklarım olsun istiyordum. Hatta dudaklarımı daha büyük göstermek için dudak kalemi kullanıyordum.' dedi.

Jenner sonra da bu dudak kaleminin çok işe yaramadığını fark edip, estetik kliniğine gidip dudak dolgusu yaptırdığını söyledi.