Yıllar sonra bir araya geldiler! Yaptıkları hayranlarını mest etti

Dün gece düzenlenen dünyanın en prestijli ödül töreni 63. Grammy Ödülleri sahiplerini buldu. Los Angeles da düzenlenen ödül törenine birçok dünyaca ünlü isim katıldı. Gecede 6 adaylığı bulunan ünlü şarkıcı Taylor Swift “Yılın Albümü” ödülünü kazanarak geceden 1 ödülle ayrıldı. Ünlü İngiliz şarkıcı Harry Styles'ın da “En İyi Pop Solo Performansı” ile ödül kazandığı gecede iki eski sevgili bir araya geldi.

63. Grammy Ödül Töreni dünyaca ünlü şarkıcıların katılımıyla dün akşam gerçekleşti. Gecede adaylık ve performansların yanı sıra ünlü isimlerin kameraya takılan özel anları da çok konuşuldu. 2012 yılında birliktelik yaşayan ünlü müzisyenler Taylor Swift ve Harry Styles'ın ödül töreninde bir araya geldiği anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

2012 yılında aşk yaşamaya başlayan ve ilişkileriyle o yıllarda çok konuşulan Taylor Swift ve Harry Styles bir dargın bir barışık birlikteliklerini aynı yıl içerisinde sonlandırmıştı. Ünlü şarkıcı Taylor Swift 2012 yılında Harry Styles için yazdığı "I Knew You Were Trouble" şarkısı ile çok konuşulmuştu. O yılları geride bırakan ünlü ikili Grammy gecesinde birlikte konuşurken kameralara takıldılar. Birbirlerine selam veren iki ünlü şarkıcı uzun dakikalar sohbet etti.

Sosyal medyada gündem olan bu görüntüler hayranlar tarafından en çok konuşulan konu oldu.

2017 yılından beri İngiliz oyuncu Joe Alwyn ile birliktelik yaşayan Taylor Swift, ödülünü kabul ederken gecede sevgilisine "Yazdığım her şarkıyı ilk çaldığım kişi Joe'ydu, seninle karantinada şarkı yazarken en iyi zamanları geçirdim." diyerek teşekkür etti.

Harry Styles ise bu yıl 'Don't Worry Darling' filminin setinde tanıştığı ünlü oyuncu Olivia Wilde ile aşk yaşıyor.