Yılın düğünü!

8 yıldır birlikte olan Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı Fransa’da evlendi. Çiftin iki gün süren düğününe ünlüler akın ederken ilginç detaylar ortaya çıktı.

RÜYA GİBİ BİR GÜN

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, St. Tropez’de gerçekleşen törenle dünyaevine girdi. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın nikâhı Marsilya’daki Türk Konsolosluğu’nda kıyıldı. İkilinin nikah şahitliğini Ilıcalı’nın yakın arkadaşı Esat Yontuç ile Subaşı’nın ablası Kübra Subaşı yaptı.

ÖZEL HELİKOPTER

İki gün boyunca süren etkinliklerde lüks detaylar dikkat çekti. Ilıcalı çifti, nikahın kıyılacağı Marsilya’ya özel helikopterle gitti. Ardından şahitlerle beraber St. Tropez’da bulunan Byblos Oteli’ne yerleşti. Davetlileri buradaki otelde ağırlayan çift, sabaha kadar eğlendi.

GECE SONU EĞLENCE

İkiliyi otelde aralarında Buse Terim, Hadise, Fatih Terim, Murat Boz, Aslı Enver’in bulunduğu 250 davetli karşıladı. Ekip, akşam yemeği sonrasında sabaha kadar eğlendi. Davetliler gecede yaşanan anları anbean sosyal medyadan yayımladı. Çiftin düğünü otelin diskosunda yapıldı.

SEVGİLİSİYLE FRANSA’DA

Burcu Esmersoy’un nikâh töreninde olmaması dikkat çekti. Eski aşkı Esat Yontuç’un orada olmasından dolayı törene katılmadığı konuşulan Esmersoy, yoğun iş temposundan dolayı geciktiğini ve düğün törenine katılacağını yazdı. Esmersoy sevgilisi Berk Suyabatmaz ile Fransa’ya uçtu.

DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Yılın düğününde konuklar için de her şey düşünüldü. Konaklamadan yeme-içmeye kadar tüm ayrıntılar çok önceden planlanmıştı. Acun Ilıcalı, hiçbir masraftan kaçınmadı. Ilıcalı’nın ‘O Ses Türkiye’ programındaki jüri üyeleri Hadise ile Murat Boz gecenin en neşeli isimlerindendi.

Fazla söze gerek yok

Acun Ilıcalı da eşi Subaşı ile birlikte çekilmiş fotoğrafını yayımladı. Ilıcalı, altına ‘Fazla söze gerek yok, resim konuşuyor zaten’ yazdı. Ilıcalı, çok sayıda beğeni aldı.

Pırlanta pozu

Subaşı, nikah kıyafetinin ardından ikinci elbisesiyle poz verdi. Ünlü ismin tek taş yüzüğü dikkat çekti.

Havada konvoy

Ilıcalı çifti nikâh kıymak için St. Tropez’den Marsilya’ya helikopterle gitti. Nikâh şahitleri de başka bir helikopterle alana geldi.