Yıldız'a süper tepki

Yıldız Tilbe'nin ‘saldıran köpeklere zehirli et verin' sözleri büyük tepki gördü. İstanbul Barosu Hayvan Hakları Merkezi suç duyurusunda bulu- nurken Ajda Pekkan “Sokak hayvanları sahipsiz değildir” diye sert çıktı.

Şarkıcı Yıldız Tilbe, sokak köpeği saldırıları sonucu yaşamını yitiren kişilerle ilgili "Saldıran köpek gruplarına bölge halkı zehirli et versin hepsi gebersin" ifadelerini kullandı. Sanatçının sözleri büyük tepki çekerken Ajda Pekkan da sessiz kalmadı.

'KEDİ'Lİ YENİ MESAJ

Instagram hesabından barınaktaki bir köpeği sevdiği videoyu paylaşan Pekkan, "Savaşa karşı ve şiddete karşı duruşumuzu hayatın her alanında ve her canlıya yapılacak vahşete ve baskıya karşı da göstermemiz gerekiyor. Gerçekten çok üzgünüm. Mazlumları hedef alan hiçbir ölüm fermanına sessiz kalamam. Bizler yaşatmak için varız. Sokak hayvanları sahipsiz değildir" dedi. İstanbul Barosu Hayvan Hakları Merkezi, ünlü şarkıcı hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu duyurdu. Yıldız Tilbe, tepki toplayan tweeti sildikten sonra kedi resimlerini paylaştı ve yeni bir mesaj paylaştı: "Kimse masum insanların, sahipsiz köpekler tarafından öldürülmesine karşı çıkmamı sorgulayamaz, sorgulayan kendi vicdanına baksın, insanın katiline idam veya hapis varsa, hayvana da olmalı. Sokak hayvanları sahipsizdir bu yüzden isteyen besliyor, istemeyen öldürüyor, benimle ilgisi yok, sahipsizler..."