Yıldız Tilbe'den O Ses Türkiye hakkında bomba iddia! Herkes Acun Ilıcalı'dan açıklama bekliyor

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından olan O Ses Türkiye'nin jüri koltuğunda oturması için Yıldız Tilbe'ye yeniden teklif götürüldüğü iddiası gündeme geldi. Yıldız Tilbe de gündeme gelen iddiaların ardından Twitter hesabından bir açıklama yayınladı.

Yıldız Tilbe, bir dönem jüri koltuğunda yer aldığı O Ses Türkiye programından yeniden teklif geldiği iddiası üzerine açıklamada bulundu. Twitter'dan paylaşım yapan Yıldız Tilbe, "Bana gelen bir teklif yok. Zaten bu sene O Ses Türkiye yokmuş bildiğim kadarıyla" ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcının açıklamasının ardından gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi.

"O SES TÜRKİYE YOKMUŞ BİLDİĞİM KADARIYLA"

Ünü şarkıcı, paylaşımında , "Bana gelen bir teklif yok. Zaten bu sene O Ses Türkiye yokmuş bildiğim kadarıyla" ifadelerine yer verdi. Tilbe'nin açıklaması kafaları karıştırdı ve O Ses Türkiye programı ile ilgili kafalarda soru işareti bıraktı.

ACUN ILICALI'DAN CEVAP BEKLENİYOR

Büyük ses getiren iddianın ardından geçtiğimiz günlerde kaza geçiren ve ameliyat olan Acun Ilıcalı'nın yapacağı açıklama şimdiden merak konusu oldu.