Yıldız Tilbe'den ilginç paylaşım: Boş sokaklara timsah ve komodo ejderi bırakacağım

Sokak köpekleri ile ilgili yaptığı paylaşım ile davalık olan Yıldız Tilbe, Twitter'dan yazdıkları ile yeniden gündem oldu. Yıldız Tilbe, ''Hayvanat bahçelerindeki hayvanlar serbest bırakılmalı. Ben de beslemek için uygun bulduğum boş ve güzel sokaklara, timsah, komodo ejderi ve birkaç sırtlan bırakacağım.'' paylaşımı ile gündeme geldi.

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sokak köpekleri ile ilgili yaptığı paylaşımla gündeme gelmişti. Bazı hayvanseverler ile hayvan haklarını koruyan kurumlar, Yıldız Tilbe hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu.

Twitter hesabından yeni bir paylaşımda bulunan ünlü şarkıcı, dikkatleri üzerine çekti. Tilbe, ilk paylaşımında "Hayvanat bahçelerindeki hayvanlar serbest bırakılmalı, sokaklarda gezsinler çoğalsınlar, millet bakar, belki uzun vade de Afrika gibi oluruz her çeşit hayvan neden olmasın, insanlara da yeni yaşam alanı yapılır dağ başı mars falan gideriz, gezegenlere çıkıyor ya ileri insan" ifadelerini kullandı.

"BOŞ SOKAKLARA TİMSAH VE KOMODO EJDERİ BIRAKACAĞIM"

Ardından bir tweet daha aran ünlü şarkıcı, "Ben de uygun bulduğum boş ve güzel sokaklara, timsah, komodo ejderi ve birkaç sırtlan bırakacağım beslemek için. Anakonda da olur... Besleme yapıp, sokağa bırakacağım. Turistler de gelir, safari falan... Neden olmasın, neyimiz eksik? Sokak hayvanlarımıza yeni türler niye eklenmesin?" mesajını yayınladı.