Yıldız Çağrı Atiksoy'la Berk Oktay kızlarının yüzünü ilk kez gösterdi!

Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay'ın kızlarından ilk fotoğraf geldi. Yıldız Çağrı Atiksoy kızını paylaşırken, duygusal ifadeler kullanmayı da ihmal etmedi.

Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay ilk çocuklarını kucaklarına aldılar. Bir kızları dünyaya gelen Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay, çocuklarıyla ilk pozlarını da paylaştılar. Atiksoy paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"21 Mayıs 2024 .. hayatımın en korkunç günü olarak başlayıp, en mucizevi gününe dönüşerek tarihime kazınmıştır. Yolculuğumuza dahil ettiğimiz İnsanların önemini birkez daha hatırlattı hayat bize. Önce her zaman Rabbim'e sonsuz şükür, sonra da Mira Milena'mızı sağ salim kucağımıza almamızı sağlayan başta Canımız Doktorumuz Rıza Madazlı ve ekibine hayat boyu minnettar olacağım. Kızçem aramıza biraz bizi korkutarak biraz da aceleci davranarak katılmak istedi. Annesi gibi sabırsız çıktı.

Şükürler olsun ki hikayemiz mutlu bitti. O yüzden sonraki 21 Mayıs'lar benim için sadece mutluluğun, aşkın, mucizenin, tarifsiz duygularımın adı olacak.

Dünyamıza hoşgeldin Miloş'um.

İsmini kendin seçtin, İsminle geldin, İsminle yaşa Milena..."

İşte Yıldız Çağrı Atiksoy'un paylaşımları!