Yıldız Çağrı Atiksoy kızına isim ararken benzersiz bir olay yaşadı!

Yıldız Çağrı Atiksoy kızına koyacağı ismi buldu. Yaşadığı olayı anlatan Yıldız Çağrı Atiksoy, yıllar önce annesinin yaşadığı bir olayla benzer bir şey yaşadığını belirtti.

Kuruluş Osman'ın yıldızı Yıldız Çağrı Atiksoy bir süredir, doğacak olan kızına isim arıyordu. Sabah'ta yer alan habere göre Yıldız Çağrı Atiksoy önceki gün ilginç bir rüya gördü. Ünlü oyuncu, etkisinden kurtulamadığı rüyasını şu sözlerle anlattı:

"Geçen gece çok tuhaf bir rüya gördüm. Uykumda kulağıma bir isim fısıldandı. Sabah kalktığımda zihnimde sadece o isim vardı. Bu zamana kadar aklımın ucundan geçmeyen, bilmediğim, asla duymadığım, hiç karşılaşmadığım bir isimdi. Kökenini farklılığıyla aramdaki bağı sorguladım. Vakti gelince herkesle paylaşacağım. Sabah uyanıp hemen ismi araştırdım, anlamı da çok etkileyiciydi."

"Yıllar önce annesinin de kendi ismini rüyasında gördüğünü anlatan güzel oyuncu, "Annem bana hamileyken rüyasında Yıldız ismini görmüş, bu nedenle ilk ismim Yıldız oldu. Ben hamile kalmadan 1 ay önce de yine bir kız bebek görüyor ve adını fısıldıyorlar. Benim de biraz kafam karıştı. Çünkü bende bir rüya gördüm"