Yıldız Asyalı'nın eski eşi Kerem Saka kaç yaşında ve nereli?

Hayat Bilgisi dizisinde Rüya karakterine hayat veren Yıldız Asyalı ve eşi Kerem Saka'nın evliliği 30 gün sürdü. 1977 İstanbul doğumlu Kerem Saka izi sektöründen çalışmaktadır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olan Yıldız Asyalı'nın müziğe karşı ilgisi küçüklüğünden beri devam etmektedir.

Kanal D çocuk kulübünde sunuculuk yaparak kariyerine başlayan Yıldız Asyalı ev eşi Kerem Saka ayrıldılar. Yıldız Asyalı ve Kerem Saka'nın evlikleri yaklaşık 30 gün sürmüştür. Kerem Saka'nın bir önceki evliliğinden Aslı ve Medeni Kemal ismi ile 2 çocuğu vardır. 

KEREM SAKA KİMDİR?

Kerem Saka, 15 Mart 1977'de İstanbul'da doğmuştur. Uzun zamandır dizi piyasasında çalışan Kerem Saka, Daha önce Ekşi 18 ve Hayat Apartmanı gibi dizilerde yönetmen asistanlığı yapmıştır.

Son olarak ekranların en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar dizisinde ikinci yönetmenlik görevini sürdürmektedir. Aslı ve Medeni Kemal adında iki çocuğu vardır.

YILDIZ ASYALI KİMDİR?

Şerife Yıldız Asyalı 17 Eylül 1980 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olan Yıldız Asyalı,Asyalı, sanatçı bir ailenin çocuğu, çünkü babası viyola sanatçısı, ablası Güliz, Devlet Konservatuvarı viyola mezunu, babaanne Fehime Hanım da piyanist. Solist olarak İstanbul Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu'nda görev aldı.

Asyalı, 12 yaşında Nabucco Operası'nda "Kral Ve Ben" müzikalinde yer aldı ve 13 yaşında iken Sarah Brightman'le İstanbul Devlet Opera ve Bale Orkestrası eşliğinde Lösemili Çocuklar Vakfı yararına düzenlenen konserde aynı sahneyi paylaştı. Yıldız Asyalı, 15 yaşından itibaren birçok dizi ve filmde oyunculuk yaptı.