Yılbaşı gecesi ünlülerle dolu mekanda ortalık bir anda karıştı, silahlar patladı! Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu ölümden döndü

Ünlü isimlerin akın ettiği mekanda yılbaşı gecesi korku dolu anlar yaşanad. Gecenin ilerleyen saatlerinde mekanda silahlı kavga çıktı. Kavganın ortasında kalan Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül, 2 kurşunun kafasını sıyırması sonrası şans eseri hayatta kaldı. Mekanda Burak Çelik, Umut Evirgen, Burcu Kıratlı, Yağmur Tanrısevsin, Şeyma Baday ve yönetmen Ali Bilgin gibi isimlerin olduğu da öğrenildi.

Yılbaşı gecesi ünlü isimlerin olduğu bir mekanda gecenin ilerleyen saatlerinde silahlı kavga yaşandı.

Son Havadis'te yer alan habere göre; İstanbul'da yılbaşının kutlandığı ve ünlülerle dolu olan bir mekanda gece saatlerinde silahlı kavga yaşandı. Olay sırasında mekanda olan Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül, 2 kurşunun kafasını sıyırması sonrası şans eseri hayatta kaldı. Mekanda bulunan diğer ünlüler arasında Burak Çelik, Umut Evirgen, Burcu Kıratlı, Yağmur Tanrısevsin, Şeyma Baday ve yönetmen Ali Bilgin'in de olduğu öğrenildi.

Gruplar dışarı çıktıktan sonra da kavgaya devam ederken olay yerinde bir anda silahlar patladı. Çok sayıda silah sesinin duyulduğu olayda bir kişinin yaralandığı öğrenildi. Olay yerinde onlarca boş mermi kovanı bulundu.

Silahlı kavganın yaşandığı eğlence mekanında bulunanlar da büyük bir panik yaşadı. Silah sesleri üzerine müşterilerin depoya ve tuvaletlere kaçtığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Aralarında ünlü oyuncu da bulunuyor... 15 kişi yediği mantardan zehirlendi