Yılan Hikâyesi'nin Başak'ı Betül Şahin'in son hali beğeni topladı

Yılan Hikayesi'nde Komiser Başak rolü ile hafızalara kazınan Betül Şahin tatil pozlarıyla ortaya çıktı. Son hali ile ilgi gören Ünlü ismin sosyal medyadan paylaştığı pozları sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Bir döneme damga vuran fenomen dizi Yılan Hikayesi'nde canlandırdığı Komiser Başak karakteriyle hafızalara kazınan Betül Şahin tatil pozlarıyla gündem oldu. Ünlü ismin sosyal medya paylaşımları büyük ilgi gördü.

2000'li yıllara damga vuran ve her bölümü ile izlenme rekorları kıran dizi Yılan Hikayesi'ndeki başarılı performansı ve güzelliği ile adından söz ettiren Betül Şahin, uzun bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürdürüyor.

Güzelliği ve düzgün fiziği ile dikkat çeken Betül Şahin tatil pozlarıyla yıllara meydan okuduğunu adeta kanıtladı. Verdiği tatil pozlarıyla güzelliğinden hiçbir şey kaybetmediğini gözler önüne seren Şahin, paylaşımlarıyla da büyük ilgi gördü.

46 yaşındaki ünlü isme bazı sosyal medya kullanıcılarının formda ve doğal görüntüsüne övgüler yağdırması ise dikkat çekti.

Berkay Ateş 'Sadakatsiz' dizisinin kadrosunda

Savaşçı'dan Gönül Dağı'na bomba transfer! Serkan Kuru fenomen dizinin Doktor Kenan'ı oldu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yıldızı Bir Zamanlar Çukurova'ya dahil oldu