Yiğit Marcus Aral kimdir, kaç yaşında? Yiğit Marcus Aral aslen nereli, ne iş yapıyor?

Ünlü manken Şevval Şahin, yazılım mühendisi sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile yollarını ayırdı. Şahin, ayrılık haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Bu haberin ardından Yiğit Marcus Aral kimdir, kaç yaşında? Yiğit Marcus Aral aslen nereli, ne iş yapıyor? gibi soruların yanıtları merak edilmeye başlandı.

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin, yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile birlikteliklerini noktaladıklarını duyurdu. Şahin, "İlişkimiz artık ikimiz için sağlıklı olmadığı için arkadaş kalmaya karar verdik" dedi. Bu haberin ardından Yiğit Marcus Aral kimdir, kaç yaşında? Yiğit Marcus Aral aslen nereli, ne iş yapıyor? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

YİĞİT MARCUS ARAL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Yiğit Marcus Aral 1988 doğumlu. Marcus, eğitimini University Of Miami'de tamamladı. İstanbul'da yer alan model ajansında 3 yıl çalışan Marcus, 2010 yılında California'ya yerleşti.

Özel bir şirketin yöneticiliğini üstlenmekte olan Yiğit Marcus Aral, yazılım mühendisidir. Bir dönem Survivor yarışmasına da katılan Yiğit Marcus Aral, ayrıca ünlü modeller Adriana Lima ve Alessandra Ambrosio ile olan arkadaşlıklarıyla da gündeme gelmiştir.

Sosyal medyada yayınladığı karelerde lüks yaşamıyla da dikkat çekiyor. 2018 Türkiye Güzellik Kraliçesi Şevval Şahin ile birlikteliğiyle zaman zaman magazin gündemini meşgul ediyordu.

Açıklamaları ve paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile birlikteliklerini noktaladıklarını sosyal medya hesabından duyurdu.