Yiğit Marcus Aral hakkında uzaklaştırma kararı

Manken Şevval Şahin, sevgilisi Kerem Kamışlı'yı sandalyesiyle birlikte denize atan Survivor yarışmasıyla tanınan Yiğit Marcus Aral'dan şikayetçi oldu. Hakim, Aral'ın Şahin ve Kamışlı'ya 100 metreden fazla yaklaşmamasına karar verdi.

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, sevgilisi Kerem Kamışlı'yı yemek yedikleri mekanda sandalye ile denize atan Yiğit Marcus Aral ile ilgili olarak hakim karşısına çıktı. Şahin ile Kamışlı, olayla ilgili olarak suç duyurusunda bulunmuşlardı.

Sözcü'de yer alan habere göre; Kartal Anadolu Adliyesi'ne getirilen Marcus Aral, savcılıkta ifade verdi. Aral ifadesinde, 'Olay tarihinden bir hafta önce kız arkadaşım Şevval Şahin'in Kerem Kamışlı ile bir otelde kaldıkları ve gizli gizli ilişki yaşadıkları kulağıma geldi. Bunun üzerine basına açıklama yaparak kendisinden ayrıldım.' dedi. Aral, Şahin'in amacının kendisini rencide etmek olduğunu söyledi.

100 METREDEN FAZLA YAKLAŞAMAYACAK

Hakim, şüpheli sıfatındaki Yiğit Marcus Aral hakkında Şevval Şahin ve Kerem Kmaışlı'nın ikametlerine 100 metreden fazla yaklaşmaması ve 2 ay süreyle her ayın ilk pazartesi günü ikamet adresine en yakın kolluk birimine imza atması kararı verdi.