Çatı Katı Aşk'ın Demir'i Yiğit Kirazcı kimdir? Yiğit Kirazcı kaç yaşında ve nereli? İşte hayatı...

Bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Çatı Katı Aşk'ın Demir'i Yiğit Kirazcı kimdir? birçok dizi ve filmlerde yer almıştır. Yiğit Kirazcı, Aşk Tesadüfleri Sever ve Seviyor Sevmiyor gibi dizi ve filmlerde yer alıyor. Yeni dizi Çatı Katı Aşk'ın oyuncusu Yiğit Kirazcı kaç yaşında, nereli? Yetenekli oyuncu dizi de Demir karakterine hayat verecek.

Çatı Katı Aşk bu akşam ilk bölümü ile ekranlara geliyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Yiğit Kirazcı yer alıyor. Yerinde duramayan, reketli, pratik zekalı, bir karakteri canlandıracak olan Yiğit Kirazcı, bu akşam Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Yiğit Kirazcı’nın Çatı Katı Aşk dizisinde Demir karakterini canlandıracak.

ÇATI KATI AŞK’IN DEMİR'İ KİMDİR?

Baba tarafından Kayserili tüccar genleriyle, anne tarafından baskın Karadeniz delişmen genlerinin karşımı nev-i şahsına münhasır delikanlımız.. Yerinde duramayacak denli hareketli, pratik zekalı, içten, yer yer de komiktir Demir.. Birden parlama huyu ve hırçınlığını da unutmamak lazım.

Sakin olduğu anlara bile aldanmamak, içinde kopan fırtınayı bir anda dışarı taşıracağından çekinmek gerekir.. Demir, karşılıksız sever; ailesini, mahalleyi, dededen kalma mantıcı dükkanını, öz kardeşinden ayırmadığı Ayşen’i.

YİĞİT KİRAZCI KİMDİR?

Yiğit Kirazcı, 17 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Bölümü'nden mezun oldu. 2007 yılında yayınlanan Son Tercih adlı dizi ile kameralar karşısına geçmiştir.

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Yüzleşme dizisinde Levent karakterine hayat veren Yiğit Kirazcı, 1.86 metre boyunda, 80 kilo ve Aslan burcudur.

Yiğit Kirazcı'nın rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Yüzleşme (Levent) (TV Dizisi)

2018 – İyi Oyun (Özer) (Sinema Filmi)

2018 – Baba Nerdesin Kayboldum (Ali) (Sinema Filmi)

2018 – 8. Gün (Ahmet) (TV Dizisi)

2107 – Seni Kimler aldı (Barış) (TV Dizisi)

2016 ­ Seviyor Sevmiyor (Tuna) (TV Dizisi)

2015 – Tabula Rosa (Sinan) (Sinema Filmi)

2014 ­ 2015 – Güllerin Savaşı (Mert) (TV Dizisi)

2013 ­ Vicdan (TV Dizisi)

2012 – Sudan Bıkmış Balıklar (TV Dizisi)

2011 ­ Mavi Kelebekler (Kosta) (TV Dizisi)

2008 ­ Cin Geçidi (1. Genç)(Kısa Film)

2007 ­ Son Tercih (Teoman) (TV Dizisi)