Aleyna Tilki'nin inanılmaz değişimi... Görenler şaşkınlığını gizleyemedi

Son dönemin en popüler isimlerinden olan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Yetenek Sizsiniz programına katılmasının ardından hayatımıza girdi. ''Gesi Bağları'' türküsü ile kariyerinde önü açılan Aleyna Tilki, başarılı kariyerinin yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Tilki, zaman içinde büyük bir değişim yaşadı. Stilini baştan aşağı yenileyen genç popçunun yaptırdığı estetik işlemler de gözden kaçmadı. Tilki'nin yıllar içindeki değişimini görünce inanamayacaksınız.

Onu ilk olarak 14 yaşında ekranlarda görsek de Aleyna Tilki'nin 9 yaşındayken amatör kameralara yansıyan şarkı söylediği anları gündem olmuştu. Küçük yaşlardan itibaren müziğe şarkı büyük ilgi olan Aleyna Tilki'nin küçüklük halini görenler "Ne kadar sevimliymiş" demekten kendini alamadı.

Yetenek Sizsiniz programı ile ilk ekran deneyimini yaşayan Tilki, programda söylediği "Gesi Bağları" türküsü ile ortalığı yakıp geçmişti. Programa katıldığında 14 yaşında olan ünlü şarkıcı, doğal güzelliğiyle dikkat çekiyordu.

Emrah Karaduman ile ortak çalışması olan "Cevapsız Çınlama" parçasını çıkardığında daha 16 yaşında olan Aleyna Tilki, klibinde dikkat çeken büyük nokta ise kemerli burnuna hafif bir müdahale olması.

17 yaşına geldiğinde estetik işlemlerine hız veren Tilki'nin en belirgin değişikliği ise dudakları olmuştu. İnce olan dudaklarının daha kalınlaşması dolgu yaptırdığını sözler önüne seriyor.

19 yaşında bir markanın reklam yüzü olan Tilki'nin çenesine müdahalede bulunulduğu ve daha belirgin hale getirildiği görülüyor. Yaş almasıyla belirginleşen yüz hatları, küçük müdahalelerle daha zarif bir görünüm kazanıyor.

Türkiye'deki kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Tilki, daha sonra dünyaya açıldı ve İngilizce şarkılar çıkardı. Klipleri ile adından söz ettire ünlü şarkıcı, imajında köklü bir değişikliğe gitti. Hafif sivrilen çene hattı, belirgin elmacık kemikleri ve büyük dudaklar ile Hollywood görünümünü tamamladı.

İşte Aleyna Tilki'nin estetik işlemlerden sonraki son hali;