Yeşim Salkım'dan yıllar gelen 'aldatma' itirafı! Gülben Ergen hakkındaki sözleri şaşkına çevirdi

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımları ile sık sık gündeme gelen Yeşim Salkım, konuk olduğu programda bilinmeyenlerini anlattı. Şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, yıllar sonra bulunduğu aldatma itirafı ile gündeme bomba gibi düştü. Açıklamalarına devam eden Salkım'ın uzun yıllardır arasının bozuk olduğu Gülben Ergen hakkında sözleri ile herkesin ağzını açık bıraktı. Gülben Ergen'in ne yanıt vereceği merak konusu oldu.

Kariyerine hem şarkıcı hem de oyuncu olarak devam eden Yeşim Salkım, bir televizyon programına konuk oldu. Yeşim Salkım, açıklamaları ile gündem oldu. Salkım "Çok güzel bir hayatım oldu. Çocukluğunda dedesinin küçücük evinde yeşil yastığını alıp dedesiyle türküler şarkılar söyleyen kız da oldum, koleje giden kız da oldum. Anne babası ayrılınca evliliğe ve aşka inancını yitiren ama sonra köpek gibi aşık olan kız da oldum. Hayata haksızlık ederim 'Burada mutluydum, burada mutsuzdum' dersem" dedi.

Psikoloğa gittiğini ifade eden Salkım, "Ben 180 ile viraj almış kadınım. 1990 yılından beri psikolog ve psikiyatra giderim. Doktorların da neredeyse hepsini tanırım. Beni görünce ilaç alan var aralarında" şeklinde konuştu.

"HAKAN UZAN'DAN SONRAKİ DÖNEMDE..."

"Adrenalin ve acıyı, aşkın kavuşulamayanını seviyorum" diyen Salkım, açıklamalarını "Boşandıktan sonra özgürlüğü ve nefes almayı hissettim. Boşanmaya karar verdiğimde 48 kiloydum. Günde 4 ilaç ve 4 paket tütün ürünü içiyordum. Özgürlüğümü geri istiyordum. Hakan Uzan'dan sonraki dönemde hayatımda mal varlığı olan bir erkek olmamıştır." dedi.

YEŞİM SALKIM'DAN ALDATMA İTİRAFI

Salkım "Hiç aldatmadım ama "Eğer bu böyle devam ederse seni aldatırım" dediğim bir kişi var. Eşlerimden biriydi. İsmi bana kalsın..." diye konuştu.

Evliliğinde yaşadığı bir olaydan bahseden Salkım, "Sevgililer gününde bir eşimle İsviçre'de beraberiz, ismini vermek istemiyorum" diyerek "Oteldeyiz, kapı çaldı, içeri 101 tane gül geldi. Çok mutlu oldum. Sonra baktım eşim içeri gitti, duş aldı, giyindi, valizini aldı gidiyor. 'Nereye gidiyorsun?' dedim, 'Toplantım var' dedi. Ama bugün sevgililer günü" dedim, 'Tamam işte kahvaltı ettik, çiçeğini de aldım' dedi. O zaman dedim işte keşke bahçede bir tane gül koparıp verseydi de akşama kadar yan yana olsaydık." ifadelerine yer verdi.

YEŞİM SALKIM'DAN GÜLBEN ERGEN AÇIKLAMASI

Gülben Ergen'i affettiğini söyleyen Salkım, "Biz yaşamamamız gereken bir süreç yaşadık, ben hayatımdaki herkesi affettim, benim için konu kapandı. Gülben Ergen konusu bitti benim için. Artık 100 metre engelli koşarken geriye bakamam. Herkesin yolu açık olsun. Küslük-barışıklık kavramlarını ortadan kaldıramazsak bu böyle senelerce gider.

Ben kime kırılırım? Çok yakınlarıma, eşime, akrabalarıma kırılırım. Ama ben Gülben ile hiç arkadaş olmadım, oturup kahve içmedim. O benim düşmanım değil, dostum da olmadığı gibi. Yolu açık olsun. Çok üzüldüğüm ve canımın çok yandığı günler oldu ama ikimizin de artık büyümüş, ergenliğe girmiş çocuklarımız var. Ben bitirdim, umarım onlar da bitirirler." ifadelerini kullandı.