Yeşim Ceren Bozoğlu'nun sevgilisi Halil İbrahim Kurum kimdir? Halil İbrahim Kurum kaç yaşında ve nereli?

Uzun süredir bir ilişkisi olmadığı bilinen Yeşim Ceren Bozoğlu gönlünü Halil İbrahim Kurum'a kaptırdı. Seversin dizisinde Kadir karakterine hayat veren Halil İbrahim Kurum ile son olarak Hayaller ve Hayatlar dizisinde oynayan Yeşim Ceren Bozoğlu'nun yaşadığı aşk magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki, Halil İbrahim Kurum kimdir, kaç yaşında?


Seversin dizisinde rol alan Halil İbrahim Kurum ile Yeşim Ceren Bozoğlu arasında yaşanan ilişki magazin gündemine bomba gibi düştü. Son olarak Hayaller ve Hayatlar dizisinde rol olan Bozoğlu ile Kurum arasındaki yaş farkı dikkatleri üzerine çekti. Peki, Halil İbrahim Kurum kaç yaşında? Yeşim Ceren Bozoğlu'nun sevgilisi Halil İbrahim Kurum kimdir, nereli?

YEŞİM CEREN BOZOĞLU İLE HALİL İBRAHİM KURUM YAŞ FARKI KAÇ?

47 yaşındaki Yeşim Ceren Bozoğlu ile 39 yaşındaki Halil İbrahim Bozok arasında 7 yaş fark var.

HALİL İBRAHİM KURUM KİMDİR, YAŞI KAÇ?

Halil İbrahim Kurum 13 Aralık 1983 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. 39 yaşındaki Kurum Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda Oyunculuk eğitimi almıştır. Lisans eğitimini tamamlayan Kurum, Adana Devlet Tiyatrosu'nda katılarak 'Deli Dumrul' oyunuyla sahne almıştır.Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda çalışmalarına devam eden Halil İbrahim Kurum şu anda Seversin isimli dizide Kadir karakterine hayat veriyor.

HALİL İBRAHİM KURUM DİZİLERİ

Seversin

Hayaller ve Hayatlar

Kuzey Yıldızı

Benim Adım Melek

HALİL İBRAHİM KURUM FİLMLERİ

Yeni Gelin

Kızı Kaçıralım Gerisi Kolay

Sağlık Oluversin Gari

Petrol Sevdası

Başımız Belada