Yeşim Ceren Bozoğlu'nun 9 yaş küçük sevgilisi Halil İbrahim Kapar'ın aşk defteri kabarık çıktı! 18 yaş büyük oyuncu ile...

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun yeni bir aşka yelken açtığı kendisinden 9 yaş küçük sevgilisi Halil İbrahim Kapar tanıdık çıktı. Halil İbrahim Kapar bir dönem Yeni Gelin dizisinde rol aldığı kendisinden 18 yaş büyük oyuncu Sema Keçik ile yaşadığı aşkla gündeme gelmişti.

Birçok başarılı projede rol almış olan ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, geçtiğimiz gün katıldığı bir etkinlikte objektiflere yansıdı. Gazeteciler ile sohbet ederken 50 kilo verdiğinden bahseden Yeşim Ceren Bozoğlu, "Yeterin artık insanlar benim kilolarımdan sıkıldı ama benim için büyük başarı kendimi çok iyi hissediyorum azim böyle bir şey" dedi.

Ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu düzenlenen özel lansman'a Yeni Gelin dizisiyle adını duyuran ve şimdilerde Seversin'de rol alan oyuncu Halil İbrahim Kapar ile el ele katıldı. Sevgilisi Halil İbrahim Kapar ile ilk kez görüntülenen Bozoğlu, fotoğraflarının çekilmesini istemedi. Kendisinden 9 yaş küçük Kapar ile yeni bir aşka yelken açan Yeşim Ceren Bozoğlu'nun mutluluğu yüzünden okundu.

Halil İbrahim Kapar, Yeni Gelin dizisinde birlikte rol aldığı kendisinden 18 yaş büyük Sema Keçik ile aşk yaşamıştı. İkili, 1 yıl sonra ayrılmıştı.