Yeşilçam'ın Sezercik'i Sezer İnanoğlu'ndan eski eşi Mehtap Meral Baykasoğlu hakkında dehşete düşüren iddia: 'Kızımı taciz etti'

Yeşilçam'ın Sezercik'i olarak hafızalarda yer edinen Sezer İnanoğlu, eski eşi Mehtap Meral Baykasoğlu ile mahkemelik oldu. Sezer İnanoğlu kızının velayetini almak için harekete geçerken eski eşi hakkındaki iddiaları kan dondurdu.

Yeşilçam'da 'Sezercik' hafızalara kazınan ve birçok farklı filmde rol alan Sezer İnanoğlu, 2013 yılında evliliğini noktaladığı eski eşi Mehtap Meral Baykasoğlu'yla mahkemelik oldu. 12 yaşındaki görme engelli kızları Arzum Ayşe İnanoğlu'nun velayetini almak için harekete geçen Sezer İnanoğlu eski eşinin kızına kötü davrandığı iddiasında bulundu.

Mehtap Meral Baykasoğlu'nun, 12 yaşındaki görme engelli kızına şiddet uyguladığı iddiasının ardından Arzum Ayşe, Beykoz Çocuk Büro Amirliği'nde ifade verdi. Minik kız ifadesinde annesinin kendisine, "Git artık babanla yaşa seni istemiyorum" dediğini aktardı.

İnanoğu, 'Kızımın anlattığına göre; annesinin evine getirdiği bazı erkek arkadaşları, ona elle tacizde bulunmuş. Bunlar beni diri diri mezara soktu. Ben kızım için yaşıyorum. Onu cehennemden kurtarmak için mücadeleye devam edeceğim. Bu bir babanın çığlığıdır.' ifadelerini kullandı.

Sezer İnanoğlu’nun annesi Aysel İnanoğlu velayet duruşmasında tanık olarak dinlendi. Babaanne Aysel İnanoğlu'nun 'Torunumun anlattığına göre; annesi, erkek arkadaşıyla yataktayken onu da yanına alıyor' sözleri kan dondurdu.