Yeşilçam'ın Sezercik'i Sezer İnanoğlu mahkemelik oldu! 'Hakkımı kimseye yedirmem'

Yeşilçam'ın Sezercik'i Sezer İnanoğlu, eski eşi Mehtap Meral Baykasoğlu'nun avukatı Semra Yıldız ile davalık oldu. Avukatın imzalattığı senetle kendisinden alınan 465 bin liranın iadesi için mahkemeye başvuran Sezer İnanoğlu, 'Bu paranın benden neden alındığını bilmiyorum. Makbuz da vermediler. Haksız yere alınan paranın iadesini istiyorum. Hakkımı yedirmem ben' dedi.

Yeşilçam'da hayat verdiği Sezercik karakteri ile hafızalarda yer edinen Sezer İnanoğlu, eski eşi Mehtap Meral Baykasoğlu’nun avukatı Semra Yıldız'la mahkemelik oldu.

Günaydın'ın haberine göre; Semra Yıldız, İnanoğlu'na bir senet imzalattı ve oyuncu belirtilen 465 bin TL'yi avukatın kardeşi Deniz Yıldız'ın hesabına yatırdı. İnanoğlu, paranın kendisinden haksız yere alındığını ifade ederek mahkemeye başvurdu.

Sezer İnanoğlu, 465 bin TL'yi ödediği tarihten itibaren işleyecek olan faiziyle iadesi için Yıldız'a dava açan İnanoğlu, 'Bana bu tutar karşılığında bir makbuz da vermediler. Bu parayı benden neden aldılar onu da bilmiyorum. Hakka hukuka sığmayan bu sebepsiz zenginleşme ile benden tahsil edilen meblağın iadesini istiyorum. Ben hakkımı yedirmem.' ifadelerini kullandı.