Meğer oğlu da kendi gibi ünlüymüş! Yeşilçam'ın kötü adamı Hayati Hamzaoğlu'nun oğlunu görenler şaşırıyor!

Yeşilçam'ın kötü adamlarından biri olan Hayati Hamzaoğlu, rol aldığı sayısız filmle adını tarihe kazıyan isimlerden oldu. Sanat hayatına yardımcı oyuncu olarak başlayan isim 1961 yılında ilk başrolünü oynadı. Kötü adam rolleriyle ünü ün katan Hayati Hamzaoğlu'nun oğlu da meğer ünlüymüş! 2000 yılında aramızdan ayrılan oyuncu Keşanlı Ali Destanı, Tatar Ramazan gibi yapımlarda rol almıştır...

Yeşilçam'ın kötü adamı Hayati Hamzaoğlu'nun oğlunu görenler şaşırıyor! Meğer oğlu da kendi gibi ünlüymüş! Çöl Kartalı, Aynalı Tahir, Tatar Ramazan, Tatar Ramazan Sürgünde, İntikam Kartalları ve Sokaklar Yanıyor gibi 200'e yakın projede yer almıştır. Ödüllü oyuncu Hayati Hamzaoğlu, Türk sinemasının kötü adamı olarak da bilinen oyuncunun oğlu şimdilerde ekranlarda gördüğümüz isimlerden bir tanesi...

Ünlü olmadan hemen önce kunduracılık, dökümcülük, kuyumculuk gibi farklı işerde çalışan oyuncu daha sonra adını Türk sinemasına yazdırmayı başardı. 67 yaşında aramızdan ayrılan oyuncu Hayati Hamzaoğlu akciğer kanseri nedeniyle vefat etmişti. Ayrıca oyuncu 1999 Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde de Yaşam Boyu Onur Ödülü'nün sahibi oldu.

MEĞER OĞLU ÜNLÜYMÜŞ!

Yeşilçam'ın kötü adamı Hayati Hamzaoğlu'nun oğlu da meğer ünlü bir oyuncuymuş. Birçok yapımda gördüğümüz Deniz Hamzaoğlu oyuncunun oğluymuş.

1979 yılında oyuncu Hayati Hamzaoğlu'nun oğlu olarak İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimini Yalova'da tamamladı. Sırasıyla; Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi, İstanbul Üniversitesi Arkeoloji, Konya Selçuk Üniversitesi Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümlerinde eğitim gördü.

2002 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazandı, mezun olduktan sonra aynı üniversitede yüksek lisansını Rejisörlük Bölümünde tamamladı. Konya Devlet Tiyatrosu, Antalya Devlet Tiyatrosu ve Antalya Şehir Tiyatrosu'nda oyuncu ve reji asistanı olarak görev aldı. Antalya Şehir Tiyatrosu'ndan ayrıldıktan sonra İstanbul'a yerleşti, birçok tiyatroda oyuncu, rejisör ve sanat yönetmeni olarak çalıştı. Ulusal ve uluslararası festivallere yönetmen ve oyuncu olarak katıldı.

Konya Selçuk Üniversitesi, Adana Çukurova Üniversitesi Tiyatro Bölümlerinde ve eğitim kurumlarında oyunculuk, diksiyon, yönetmenlik dersleri ve seminerleri verdi. Hâlen çeşitli tiyatrolarda oyuncu ve yönetmen olarak görev almakta yanı sıra televizyon ve sinemada da çalışmalarını sürdürmektedir.