Yeşilçam'ın Kel Mahmut'uydu: Herkesi şaşırttı! İşte Münir Özkul'un gençliği…

Münir Özkul, Yeşilçam'ın efsane isimlerinden biri olarak ön plana çıkıyor. Zira; Hababam Sınıfı, Neşeli Günler ve Aile Şerefi olmak üzere birçok farklı filmde rol aldı. Öte yandan Yeşilçam'ın Kel Mahmut'u olarak hatırlanabilen usta isim Münir Özkul, gençlik fotoğrafı ile adeta herkesi şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Yeşilçam denildiğinde; Kemal Sunal, Adile Naşit, Türkan Şoray, Tarık Akan, Filiz Akın ve birçok farklı isim akla geliyor. Ayrıca Yeşilçam'ın efsane isimlerinden biri de Münir Özkul.

Münir Özkul Yeşilçam'da birçok farklı film karakteri ile gündeme geldi. Söz konusu Yeşilçam filmlerinden bazıları; Hababam Sınıfı, Gülen Gözler, Neşeli Günler, Aile Şerefi ve Mavi Boncuk olarak sayılabiliyor.

YEŞİLÇAM'IN KEL MAHMUT'UYDU: ADETA HERKESİ ŞAŞIRTTI

Münir Özkul denildiğinde birçok insanın aklına Kel Mahmut karakteri gelebiliyor. Çünkü sevilerek izlenen Hababam Sınıfı filminde vazgeçilmezler isimlerden biri, Yeşilçam'ın efsane ismi Münir Özkul olarak ön plana çıkabiliyor.

Öte yandan Münir Özkul'u Kel Mahmut olarak hatırlayan herkes, gençlik fotoğrafını ilk kez gördüğünde şaşırabiliyor. Zira Özkul, adeta bambaşka biri olarak görülebiliyor.

MÜNİR ÖZKUL'UN GENÇLİK FOTOĞRAFI

Yeşilçam'ın efsane ismi Münir Özkul'un gençlik fotoğrafını birçok insan merak ediyor. Çünkü oynadığı filmler pek çok izleyici tarafından sevilerek izlenmeye devam ediyor. İşte Yeşilçam'ın Kel Mahmut'u, Münir Özkul'un gençlik fotoğrafı;