Yeşilçam'ın dört yapraklı yoncasından biri Fatma Girik'e Şişli'de tören... Son yolculuğuna uğurlanıyor

Koronavirüse bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Yeşilçam'ın dört yapraklı yoncasından biri Fatma Girik için Şişli'de tören düzenlendi. Fatma Girik, Saat 11.00'de Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenecek törenin ardından eşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Bodrum'a nakledilecek.

IHA

Yeşilçam'ın usta ismi ve eski Şişli Belediye Başkanı Fatma Girik için Şişli Belediyesi Başkanlık binasında bir tören düzenleniyor. 79 yaşında Fatma Girik'in naaşı, Şişli Belediyesi Başkanlık Binası Fuaye Alanı'na getirildi.

79 yaşında hayata gözlerini yuman Yeşilçam'ın usta ismi son yolculuğuna uğurlanıyor. Eski Şişli Belediye Başkanı olan Fatma Girik için Şişli Belediyesi Başkanlık binasında bir tören düzenleniyor.

FATMA GİRİK BODRUM'A NAKLEDİLECEK

Saat 11.00'de Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenecek törenin ardından Girik, Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip, hayat arkadaşı Memduh Ün'ün yanına defnedilmek üzere Bodrum'a nakledilecek.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI TELEFONU

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, sanatçı Fatma Girik'in vefatı nedeniyle kardeşi Günay Girik'i telefonla arayarak taziyelerini iletmişti.