Yeşil Deniz'in Süleyman'ı gitti, fanlar yıkıldı! İşte Mert Turak'ın ayrılma nedeni

Yeşil Deniz'in SÜleyman'ı Mert Turak projeden ayrıldığını açıklamış ve fanlar yıkılmıştı. Peki Yeşil Deniz'in Süleyman'ı Mert Turak diziden neden ayrıldı ve hangi diziye transfer oldu? İşte merak edilen sorunun cevabı.

Mert Turak TRT'nin en sevilen dizilerinden Yeşil Deniz, yıllar sonra TRT dijital platformu Tabii'de yeni bölümleri ile ekranda yer almaya başlamıştı. Dizide 4 başrol vardı. O isimlerden birisi de Yeşil Deniz'in Süleyman'ı Mert Turak'tı. Ancak Mert Turak diziden ayrıldığını açıkladı, bu haber de sosyal medyada fanları adeta yıktı. Peki Yeşil Deniz'in Süleyman'ı Mert Turak diziden neden ayrıldı?

Yeşil Deniz'in Süleyman'ı gitti, fanlar yıkıldı

Mert Turak, yeni sezonda ekranda yer alacak. Televizyonda pek çok projede rol alan Mert Turak, uzun zaman sonra ilk kez yeni bir dizide rol alacak. Ödüllü sanatçı, Özgü Namal'ı yıllar sonra ekranlara döndürecek olan Kızıl Goncalar dizisinde hem Özgü Namal hem de Özcan Deniz ile kamera karşısına geçmiş olacak.

Mert Turak yaz sezonunda Mevlana Celaleddin Rumi, Yeşil Deniz Milenyum ve Maske Nezaketle Tebessüm adlı bir sinema filminde rol almıştı.