'Yerli Leonardo' Arda Kural'dan yeni film müjdesi

Arda Kural oyunculuğa geri döndü. Yerli Leonardo Di Caprio olarak bilinen Arda Kural, oyunculuğa geri döndüğü için mutlu olduğunu söyledi. Arda Kural, Altan Erkekli ile kamera karşısına geçecek.

IHA

Arda Kural, geçirdiği sağlık sorunlarının ardından oyunculuğa dönüş yaptı. Altan Erkekli ile kamera karşısına geçecek olan Arda Kural, Yıldızlara Bak filminde rol alacak. Yerli Leonardo Di Caprio olarak bilinen Kural, proje için duygularını paylaştı.

Kural, "Güzel bir film, bir anlamı var. İnsana değer katmak adına, hayatta dramın olduğunu anlatmak adına, insanın başına kötü şeyler gelebileceğini anlatmak adına yapıyoruz bu filmi. Hayatta yaşadığımız kötü olayların başımıza neden geldiği hakkında düşünmek ve nasıl mücadele edebileceğimizi anlatmak istedik. Bu filmde içsel yolculuğumuzun dışa vurumunu hissettirmek istedik. Güzel olacağını düşünüyorum" dedi.

"SETLERE DÖNMEK GÜZEL BİR HİS"

Tekrar setlere dönmek hakkında da fikirlerini belirten Arda Kural, "Setleri özlemişim gerçekten. Yeniden ortaya çıkmak, geri gelmek gibi bir anlamı var bu filmin. Setlere dönmek güzel bir his. Sevenlerime teşekkür ediyorum, güzel şeyler yapıyoruz. Takip ederlerse sevinirim" diyerek yeni projelerin olabileceği sürprizini verdi.