Survivor Sadin kimdir? Gönüllüler Sadin Bakır nereli kaç yaşında?

Survivor'un yeni yarışmacılarından biri olan ve çabucak eleme potasına giren Sadin kimdir? Survivor Sadin Bakır hakkında merak edilenler haberimizde. Güreşçi Survivor Sadin Gönüllüler Takımı'nın başarısı için ter döküyor. Sadin adaya sonradan gelen yarışmacılardan biri olma özelliği taşıyor. Ancak ilk haftadan eleme potasına giren Sadin Bakır arkadaşlarına savaş açmıştı. İşte, Survivor Sadin kimdir, nereli sorusunun yanıtları.

Survivor yeni sezonun ilk gecesinde, büyük bir sürpriz yapıldı. Acun Ilıcalı’nın açıkladığını göre adaya 4 yeni yarışmacı adayı geldi. Bu 4 yarışmacının üçünün adaya girmesi seyirci oylarına bırakıldı. Adaya girmek için seyirci oylarını bekleyen adaylardan biri de Sadin Bakır oldu. Survivor Sadin kimdir? Güreşçi olan Sadin Bakır, İstanbul Başakşehir’de yaşıyor ve aslan Gaziantepli. Ata sporu güreşle uğraşıyor ve yıllarca milli takıma hizmet etti. Şu anda antrenörlükle uğraşıyor ve madalyalar kazanacak güreşçiler yetiştirmeye çalışıyor. Survivor’a mücadeleci ruhunu göstermeye ve kendini ispatlamaya geldi.

Survivor Sadin seyirci oyları sonucunda adaya katılım hakkı kazandı. Survivor Sadin'in seçtiği takım ise Gönüllüler Takımı oldu. Sadin bundan sonra Gönüllüler Takımı adına mücadele edecek.

SURVIVOR 2017 SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

SURVİVOR ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI? (30 OCAK)

İlk turda kıran kırana bir rekabet vardı. Heyecan son ana kadar sürdü ancak kazanan takım Gönüllüler Takımı oldu. Rakibini 5-4 mağlup eden Gönüllüler ilk turu önde bitirdi.

İkinci turda ise Gönüllüler ezici bir oyun ortaya koydu. Gönüllüler Takımı rakibini 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek börek ödülünün sahibi oldu.

SURVIVOR 9.BÖLÜM FRAGMANI 

29 OCAK SURVİVOR ELEME ADAYLARI

Oylamada adada birçok kişiyle tartışan Seda'nın ismi çıktı. Oyunculuğuyla tanınan Seda Demir eleme adaylarından biri oldu. Bireysel dokunulmazlık sahibi olan İlhan Mansız ise Sabriye'nin ismini verdi. Böylelikle Seda ve Sabriye günün eleme adayları oldu.

Bir gece önce yapılan ada konseyinde ise eleme adayları ise Denisa ve Sadin olmuştu.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor dokunulmazlık oyununda yarışmacılar adeta birer halterci gibi ağırlık kaldırdı. Yarışmacıların kaldırdığı sopaya takım arkadaşları ağırlık taktı ve yarışmacılar bu ağırlıklarla dengede durmaya çalıştılar. Survivor dokunulmazlık oyununda ilk tur ünlülerin oldu. Ünlüler çok iyi bir performans sergiledi ve ilk turu rahat kazandılar.

İkinci turda ise Gönüllüler ilk turun aksine iyi bir performans sergiledi. Oyunda Eser'in kötü bir şekilde düşmesi ise yürekleri ağza getirdi. 

İkinci tur ve Best Of turunu Gönüllüler takımı kazandı. Bireysel dokunulmazlık ise İlhan Mansız'ın oldu.