Yeni Hayat 4. bölüm fragmanı yayında! Yeni Hayat 3. bölümde neler oldu?

Yeni Hayat dizisi Kanal D ekranlarından seyirci ile buluşuyor. Dizinin başrollerini Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk paylaşıyor. İzleyiciden tam not alan Yeni Hayat heyecan dolu bölümleriyle yayınlanmaya devam ediyor. Yeni Hayat 3. bölümde Yasemin Timur'la çıktıkları yolda silahlı adamlar tarafından kaçırılıyor.

Kanal D'nin yeni soluklu dizisi Yeni Hayat heyecan dolu bölümleriyle devam ediyor. Dizinin başrollerini Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk paylaşıyor. Yeni Hayat 17 Eylül tarihinde 3. bölümü ile ekrana geliyor. Yeni Hayat 3. bölümde Yasemin Timur'la çıktıkları yolda silahlı adamlar tarafından kaçırılıyor. Ancak Adem, Yasemin'in hedef şaşırtmaya çalıştığının farkındadır.

YENİ HAYAT 4. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yeni Hayat 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde izleyiciyi yine heyecanlı dakikalar bekliyor.


YENİ HAYAT 3. BÖLÜM ÖZETİ

Yasemin, Adem'i kendine aşık etmeye çalışıyor.

Yasemin, Kunduzi'nin dediğini yapar ve Adem'le yakınlaşmaya çalışır. Genç kadının tek çözüm yolu Adem'in kafasını karıştırmak ve peşinden sürdüğü izi kaybetmektir. Ancak Adem, Yasemin'in hedef şaşırtmaya çalıştığının farkındadır. Peki Adem, Yasemin'in yakınlaşmasına ne kadar karşı koyabilecek?

YENİ HAYAT DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Yeni Hayat dizisinde; Özel Kuvvetlerden ayrılan Yüzbaşı Adem karşısına çıkan bir iş fırsatıyla her şeye yeniden başlar. Eşi Nevin ve küçük kızları Ece’yle beraber oluşturduğu mutlu çekirdek aileye yeni bir hayatın kapılarını aralayan Adem'in tek yapması gereken, zengin ve güçlü bir iş adamı olan Timur'un genç karısı Yasemin'i korumaktır. Uzun süredir asker olan Adem katıldığı onca tehlikeli operasyondan sonra bu işe çocuk oyuncağı gözüyle bakar.

Nevin ise nihayet rahata erecekleri için mutludur. Adem'in iş teklifini kabul etmesiyle, o ve ailesi, yabancısı oldukları, bambaşka bir dünyanın içine adım atarlar. Bambaşka dünyaların insanları olan ve taban tabana zıt amaçları çatışan Adem ve Yasemin, başlangıçta nefretle yaklaşırlar birbirlerine. Bu nefretin büyük, tutkulu bir aşka dönüşmesi ise asıl kötü sürpriz olur ikisi için. İmkânsız bir aşktır bu. Bir araya gelmeleri demek, bir yanda bir yuvayı yıkmak, diğer yanda zalim ve güçlü bir adamın tüm öfkesini üzerlerine çekmek demektir. Ama aşk imkansızlıklarla beslenen bir duygudur.

Adem ve Yasemin, tüm uğraşlarına rağmen aşka yenik düşmekten kurtulamazlar. Adem'in karısı Nevin ise, kocasını kaybetmemek, ailesini korumak için ne kadar ileri gidebileceğini keşfetmek zorunda kalır. Adem ile Yasemin’in sınavı aşkken, Nevin ile Timur’un sınavı ihanet olur.

Hayat sınavlarla doludur; karakterlerimiz de bu hikâye boyunca birbirlerinden sakladıkları sırlarla, yalanlarla, ihanetle, aşkla ve nefretle sınanacaklar hem kendilerinin hem de en yakınlarının aslında sandıkları kişi olmadığını anlayacak, gerçekte kim olduklarını, hayattan ne istediklerini sorgulayacak, değişecek ve sonunda acı yollarla da olsa, birbirlerini de kendilerini de daha iyi tanıyacaklar, gerçek benliklerini bulacaklardır.

YENİ HAYAT DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Yeni Hayat dizisi oyuncuları arasında Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın, Nilperi Şahinkaya, İpek Filiz Yazıcı, Nisa Sofya Aksongur, Devrim Nas, Aziz Caner İnan, Nebil Sayın, Ayşe Tunaboylu, Begüm Akkaya, Furkan Kalabalık, Övül Özbay, Seher Terzi.