Yeni EDHO olarak anılan BBCS'den çıtayı zirveye çıkartacak istek! İkisini de geri getirin

Yeni EDHO olarak nam salan BBCS'den çıtayı zirveye çıkartacak istek! İkisini de geri getirin. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ilk dört bölümüyle izleyiciden tam not almayı başardı. Dizi tüm bölümleriyle Total, AB ve ABC reyting kategorilerinde birinci sıradaki yerine yerleşti. Ancak diziyi takip edenlerin dizide aradığı iki detay vardı. Bölümün ardından seyirciler EDHO'nun İlyas'ı Ozan Akbaba ve Kimsesiz Yaşar'ı Olgun Şimşek'i de diziye istediklerini söylüyor.

Dört bölümü yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam reyting sıralamasında tüm kategorilerde hiçbir bir rakibine birinciliği kaptırmıyor. Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Pelin Akil'in başrollerinde yer aldığı dizi kısa sürede çok konuşulan diziler arasında yerini aldı. Ancak diziyi merakla takip eden izleyicinin gözleri İlyas karakterini canlandıran Ozan Akbaba ve Kimsesiz Yaşar karakterini canlandıran Olgun Şimşek'i aradı. İzleyiciler bu isteklerini sosyal medyada da dile getirdi.

İKİ EFSANE İSİMDİ

EDHO'nun İlyas Çakırbeyli'si Ozan Akbaba ve Kimsesiz Yaşar'ı Olgun Şimşek dizinin efsane isimleri arasındaydı.

DÜŞMANININ KORKULU RÜYASIYDI

Özellikle İlyas, ağabeyi Hızır ortadan her kaybolduğunda, vurulduğunda ve yaralandığında Çakırbeyli ailesinin başına geçiyor ve sert tavırlarıyla düşmanlarını perişan ediyordu.

Bu davranışları nedeniyle her daim olduğu gibi izleyicinin favori karakterleri arasındaydı.

"İLYAS'IN NE YAPACAĞI BELLİ OLMAZ"

Hatta masa üyesi Ateş, Hızır ve Tipi'ye ihanet ettiği zaman İlyas'tan korkarak "Saydıklarının hepsinin ne yapacağı az çok tahmin edilir. Ama İlyas'ın ne yapacağı tahmin edilemez" diyordu.

İKİSİNİ DE GERİ İSTİYORLAR

Bu nedenle seyirciler Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ilk bölümün ardından İlyas rolüyle milyonların gönlüne taht kuran Ozan Akbaba ve Olgun Şimşek'i de Oktay Kaynarca'nın yanında görmek istediğini söylüyor.