Yeni EDHO olarak anılan BBCS'den çıtayı yükseltecek hamle! İkisini de geri istiyorlar!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ardından bomba bir dizi projesi hazırlayan Oktay Kaynarca ve Onur Tan atv ekranlarında Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle ekranlara geri dönüş yaptı. Ben Bu Cihana Sığmazam daha İlk bölümüyle Total, AB ve ABC reyting kategorilerinde birinci sıraya yerleşti. Ancak diziyi takip edenlerin dizide aradığı iki detay vardı. Bölümün ardından seyirciler EDHO'nun İlyas'ı Ozan Akbaba ve Kimsesiz Yaşar'ı Olgun Şimşek'i de diziye istediklerini söylüyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam iki haftadır reyting sıralamasında tüm kategorilerde birinciliği kimselere kaptırmıyor. Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Pelin Akil'in başrollerinde yer aldığı dizi kısa sürede çok konuşulan diziler arasında yerini aldı. Ancak diziyi merakla takip eden izleyicinin gözleri İlyas karakterini canlandıran Ozan Akbaba ve Kimsesiz Yaşar karakterini canlandıran Olgun Şimşek'i aradı. İzleyiciler bu isteklerini sosyal medyada da dile getirdi.

VAZGEÇİLMEZ İKİ KARAKTERDİ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da İlyas Çakırbeyli'ni canlandıran Ozan Akbaba dizinin efsane isimleri arasında yer alıyordu.

DÜŞMANININ KORKULU RÜYASIYDI

Özellikle İlyas, ağabeyi Hızır ortadan her kaybolduğunda, vurulduğunda ve yaralandığında Çakırbeyli ailesinin başına geçiyor ve sert tavırlarıyla düşmanlarını perişan ediyordu.

Kurtlar Vadisi'nin konsey üyesinden yıllar sonra gelen itiraf! Meğer Şevko rolünü o oynayacakmış...

Bu davranışları nedeniyle her daim olduğu gibi izleyicinin favori karakterleri arasındaydı.

"İLYAS'IN NE YAPACAĞI BELLİ OLMAZ"

Hatta masa üyesi Ateş, Hızır ve Tipi'ye ihanet ettiği zaman İlyas'tan korkarak "Saydıklarının hepsinin ne yapacağı az çok tahmin edilir. Ama İlyas'ın ne yapacağı tahmin edilemez" diyordu.

İKİSİNİ DE GERİ İSTİYORLAR

Bu nedenle seyirciler Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ilk bölümün ardından İlyas rolüyle milyonların gönlüne taht kuran Ozan Akbaba ve Olgun Şimşek'i de Oktay Kaynarca'nın yanında görmek istediğini söylüyor.