Yemin'in Reyhan'ı Özge Yağız'ın yeni pozuna sevgilisi Gökberk Demirci'den aşk dolu paylaşım

Yemin dizisinde Reyhan karakteri ile yıldızı parlayan Özge Yağız'ın yeni pozu sosyal medyada çok konuşuldu. Gökberk Demirci'nin güzelliğiyle dikkat çeken sevgilisi Özge Yağız'ın paylaşımına verdiği karşılık ise hayranlarını adeta mest etti. Aşklarını gözler önüne seren ünlü çiftin karşılıklı paylaşımlarına hayranlarından beğeni ve yorum yağdı.

Özge Yağız ve Gökberk Demirci'den yeni haberler var. Yemin dizisinde birlikte rol alarak iki aşığı canlandıran Özge Yağız ve Gökberk Demirci, bu aşkı gerçek hayata taşımış hatta evlilik kararı alarak hayranlarına büyük bir sürpriz yapmıştı.

Yemin dizisi ile yıldızı parlayan ünlü ikiliden evlilik tarihleri konusunda henüz bir açıklama gelmese de hayranları bu aşkın yakın takibinde.

Özellikle duru güzelliği ile dikkat çeken Özge Yağız'ın hayranları tarafından sosyal medyada pek çok fan sayfası bulunuyor. Attığı her adımla hayranlarının yakın markajında olan genç oyuncu, son zamanlarda sosyal medyayı aktif kullanarak takipçilerini mutlu etmeyi sürdürüyor.

Instagram hesabında 2 milyona yakın takipçisi bulunan Özge Yağız son paylaşımıyla yine göz doldurdu. Güzelliği ile geniş bir hayran kitlesini peşinden sürükleyen genç oyuncu, selfie pozu ile yine dikkatleri üzerine çekti. 23 yaşındaki oyuncunun sosyal medya hesabından sevenlerine sunduğu fotoğrafına hayranlarından binlerce beğeni ve yorum geldi. Güzelliğine övgüler yağdırılan Özge Yağız'ın paylaşımına sevgilisi Gökberk Demirci de kayıtsız kalamadı.

Sevgilisinin paylaşımına kalp emojisi ve sonsuzluk işareti ile karşılık veren Demirci'nin bu hareketi ünlü çiftin hayranlarını adeta mest etti.