Yemin'in Reyhan'ı Özge Yağız'ın paylaşımına Gökberk Demirci'den hayranlarını mest eden iltifat!

Yemin'in Reyhan'ı olarak şöhreti yakalayan Özge Yağız paylaştı, sevgilisi Gökberk Demirci kayıtsız kalamadı. Özge Yağız'ın dikkat çeken yeni karesine evlilik hazırlığındaki sevgilisi Gökberk Demirci'nin aşk dolu yorumu hayranlarını adeta mest etti.

Yemin dizisi ile ünlenen Özge Yağız ve sevgilisi Gökberk Demirci paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Kanal 7'de ekrana getirilen Yemin dizisinde Reyhan ve Emir karakterleri ile iki sevgiliyi canlandıran Özge Yağız ve Gökberk Demirci gerçek hayatta da aşk yaşamaya başlamış ve evlilik kararı ile hayranlarını mest etmişti.

Yemin dizisine veda eden Özge Yağız sevenlerini üzmüş, lakin çok geçmeden Sol Yanım dizisinde Serra karakteriyle ve de başrol olarak seyirci karşısında çıkmıştı. Ne var ki reytingleri düşük olan dizinin final yapması ile güzel oyuncu ekranlara veda etmişti.

Hayranlarının ekranlarda görmek istediği Özge Yağız sevenleriyle sosyal medya üzerinden etkileşim halinde olmayı sürdürüyor. Son zamanlarda sosyal medyayı aktif kullanarak takipçilerini mutlu eden güzel oyuncudan peş peşe paylaşımlar gelmeye devam ediyor.

Hayranları tarafından sevgilisi Gökberk Demirci ile aynı projede yer alması beklenen Özge Yağız'ın Instagram hesabından sevenlerinin beğenisine sunduğu yeni pozu büyük ilgi gördü. Güzel havanın tadını çıkaran ünlü oyuncu, yeşillikler içinde verdiği pozuyla binlerce beğeni ve yorum aldı. Özge Yağız'ın bu fotoğrafına sevgilisi Gökberk Demirci de kayıtsız kalamadı. Başarılı oyuncunun Yağız'ın paylaşımına "Güzelliğim" yazarak ateş ve kalp emojisi eklemesi dikkatlerden kaçmadı.

Özge Yağız'ın paylaşımı ve Gökberk Demirci'nin yorumu ile mest olan ünlü çiftin hayranları "Maşallah, aşırı güzelsin, Gökberk'in dünyası, özlemiştik seni, güzelliğin olağanüstü, bahar gibi gelişin neşe dolu sevinçli eşsiz" gibi Özge Yağız'ın güzelliğine ve ona olan sevgilerine dair yorumlarda bulunmaktan kendilerini alamadı.

Öte yandan Özge Yağız'ın Instagram story'sinden takipçileriyle paylaştığı selfie pozu büyük ilgi gördü.